Οι προσφατες τάσεις στο interior design

Οι προσφατες τάσεις στο interior design

Φέτος, οι συλλογές δαπέδου οικιακής χρήσης της Tarkett σχεδιάστηκαν σύμφωνα με σημαντικές τάσεις του interior design. Αυτές οι τάσεις δείχνουν πώς αλληλεπιδράμε με τον κόσμο γύρω μας. Για παράδειγμα, φέτος, οι τάσεις του interior design μας δείχνουν τη βούλησή μας να μοιραζόμαστε ουσιαστικές εμπειρίες με άλλους. Επίσης, απεικονίζουν το είδος της εσωτερικής σχεδίασης που αναζητούν οι πελάτες. "Όταν ενσωματώνουμε χρώματα, μοτίβα, υφές, φώτα και γραμμές, δημιουργούμε εμπειρίες", λέει η Patrick Leunis, διευθυντής σχεδίασης της Tarkett. Για να απεικονίσουν αυτούς τους νέους τρόπους ζωής, οι ομάδες σχεδιασμού μας έχουν εντοπίσει τέσσερις κύριες τάσεις για το 2018:

 

Oh happy days!

“Οι εσωτερικοί χώροι μπορούν να παρέχουν ατελείωτες και διασκεδαστικές δημιουργικές δυνατότητες” Patricia Leunis, Design Director

Η τάση "Oh Happy Days!" ενέπνευσε τους σχεδιαστές της Tarkett να ανακαλύψουν το παιδί μέσα τους. Απευθύνεται στους αισιόδοξους και τους χαρούμενους που θέλουν να ζήσουν σε ευτυχισμένους χώρους με μια συστροφή φαντασίας και μια πινελιά εκκεντρικότητας. Αυτή η τάση παίζει με ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων, εικονικά ζώα και γραφικά μοτίβα σε κάθε χώρο, για να κάνει την καθημερινότητα διασκέδαση. Η ζωή δεν χρειάζεται πάντα να είναι βαρετή: το χρώμα, τα τρελά σχήματα και τα αστεία σχέδια όλα έρχονται μαζί για να κάνουν τους εσωτερικούς χώρους το ναό της δημιουργικότητας και του παιχνιδιού.

Celebrating seasons

"Η αυξανόμενη οικολογική μας συνείδηση ​​μας ωθεί να επιλέξουμε περισσότερα φυσικά υλικά για τον εσωτερικό μας χώρο" Patricia Leunis, Διευθυντής Σχεδίασης.

Τα φετινά μοτίβα ξύλου γιορτάζουν τις εποχές της φύσης και συμβάλλουν στην αρμονική και καταπραϋντική εσωτερική διακόσμηση. Με την οικολογική συνείδηση ​​και την υπεύθυνη κατανάλωση να γίνει μια βαθιά τάση, το "Less is more" έχει γίνει ένα σύνθημα ζωής για πολλούς. Η "γιορτή των εποχών" ενσαρκώνει μια βαθιά επιθυμία για μια πιο αργή, πιο απλή και μινιμαλιστική ζωή που ακολουθεί το ρυθμό των εποχών της φύσης. Μια λαχτάρα να συνδεθεί με τον εσωτερικό εαυτό του με το να γιορτάζει την ομορφιά και να ζει πιο κοντά στη φύση σε όλες τις μορφές της. Αυτή η τάση επιφέρει πραγματικά μια αλλαγή ρυθμού με την ανακουφιστική παρουσία του φωτός, της ηρεμίας και του πράσινου.

New folk

"Ο λαϊκός πολιτισμός είναι γεμάτος με σημαντικά διακοσμητικά μοτίβα. Η τάση του New Folk Interior Design εμπνέεται από τους παραδοσιακούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. "Patricia Leunis, Διευθυντής Σχεδίασης

Τα σχέδια του φετινού δαπέδου ήταν εμπνευσμένα από την πλούσια έμπνευση των παραδοσιακών πολιτισμών. Η πρόσκληση αυτής της τάσης στο σπίτι σας θα κάνει το εσωτερικό σας μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης. Η τάση "New Folk" ενσωματώνει την φιλοδοξία της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας μας να συναντάμε και να θαυμάζουμε νέους πολιτισμούς και ανθρώπους. Εκπέμπει μια ζεστή και πολυπολιτισμική διάθεση που επικεντρώνεται στην ευχαρίστηση να είναι μαζί και να αναπνέει στις πολλές ομορφιές του κόσμου. Το "New Folk" δίνει επίσης τη μέγιστη σημασία στην προσωπική έκφραση, καθώς και στη νοστιμιά και την ανταλλαγή τεμπέλης στιγμών. Οι "νέοι λαϊκοί" εσωτερικοί χώροι είναι γεμάτοι με αντικείμενα που έχουν κοσμήματα, εθνική διακόσμηση, ζεστασιά και αντίθεση, συνδυάζοντας τη νεωτερικότητα και την παράδοση.

Soft silence

"Μία από τις σημαντικότερες τάσεις του τρέχοντος έτους είναι ένας συνδυασμός πειραματικών αλλά και μαλακών και εσωτερικών χώρων που μοιάζουν με κουκούλι. Το "Soft Silence" είναι ένα σύγχρονο και σύγχρονο στυλ. "Patricia Leunis, Διευθυντής Σχεδίασης

Οι νέες συλλογές μας για το σπίτι έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν σύγχρονο και άνετο εσωτερικό. Εάν οι πολυτελείς και εκλεπτυσμένοι χώροι με μια μινιμαλιστική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, τότε η "Soft Silence" είναι η ιδανική τάση για εσάς. Οι εσωτερικοί χώροι του "Soft Silence" είναι minimal, αλλά μέσα από τον πειραματισμό και την καινοτομία. Αυτό που κάνει αυτό το είδος εσωτερικών χώρων ξεχωριστό είναι η σύγχρονη εμφάνιση και οι σχεδιαστές προσανατολισμένες μικρές απαλές και γλυκές πινελιές που δημιουργούν ένα γενικό αποτέλεσμα της θηλυκής πολυτέλειας. Έρχονται για να δημιουργήσουν μοναδικούς και εξαιρετικά σύγχρονους χώρους.

Οι τάσεις του 2018 έχουν εμπνεύσει τη δημιουργία των συλλογών μας για οικιακή χρήση. Επιλέξτε την τάση που σας ταιριάζει καλύτερα και δημιουργήστε τη δική σας!

Συλλογή εικόνων