ICONIK vinyl ρολά

ICONIK vinyl ρολά

Εάν αναζητείτε λύσεις δαπέδου για ιδιωτικές κατοικίες, τα ICΟΝΙΚ vinyl ρολά είναι προσαρμοσμένα ιδανικά στις ανάγκες των πελατών: ρεαστικά σχέδια, βελτιωμένη ευημερία και ευκολία συντήρσησης, στο ελάχιστο κόστος. Επιπλέον, η επιλογή ενός vinyl ρολού εγγυάται τη γρήγορη τοποθέτηση ή οποία θα εκτιμηθεί από τους τοποθετητές και τους ιδιοκτήτες.

Τα οφέλη των ICONIK δαπέδων

Τα vinyl ρολά είναι προσιτά και στη μόδα. Η γκάμα των ICONIK vinyl δαπέδων της Tarkett προσφέρει πολλά ακόμα οφέλη:

• Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από γεωμετρικά σχέδια έως ρεαλιστικές αποτυπώσεις φυσικών υλικών από ξύλο και πέτρα, που σημαίνει ότι προσφέρετε μεγαλύτερο εύρος σχεδιών στους πελάτες σας.

• Ελεύθερα 100% από φθαλικές ενώσεις και με πολύ χαμηλό επίπεδο εκπομπής πτητικών οργανικών ενώσεων 100% για καλύτερη ποιόητα του εσωτερικού αέρα.

• Προσφέρονται με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Προσφέρουν άνεση κάτά τη βάδιση, ηχο-μονωτικές ιδιότητες, αντοχή στη φθορά και διατίθενται σε προσιτές τιμές.

• Τα ICONIK vinyl δάπεδα τοποθετούνται γρήγορα και με ευκολία.

• Και φυσικά είναι εύκολο να καθαριστούν και να συντηρηθούν.

Σχέδια

Τα ICONIK vinyl ρολά προσφέρονται σε μια απίστευτη ποικιλία ρεαλιστικών σχεδίων για να διαλέξετε: από απλά και απαλά μονόχρωμα όπως ένα γκρι vinyl δάπεδο, ζωντανά γεωμετρικά ή καλλιτεχνικά μοτίβα ή ρελιστικές αποτυπώσεις φυσικών υλικών όπως το ξύλο και η πέτρα. Όποια και να είναι η όψη και η αίσθηση που επιθυμείτε, να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει κάτι κατάλληλο για εσάς στις συλλογές ICONIK. Επιπλέον, προσθέτουμε 24 νέα σχέδια στη γκάμα μας: ρεαλιστικά κεραμικά, ξύλο, τσιμέντο και άλλα!

 

 

Δάπεδα με όψη ξύλου

Διαλέξτε ρεαλιστικές απεικονίσεις φυσικών υλικών όπως το ξύλο.

Δάπεδα με όψη τσιμέντου και πέτρας

Διαλέξτε ρεαλιστικές απεικονίσεις φυσικών υλικών από τσιμέντο και πέτρα.

Διάφορα μοτίβα

Παίξτε και γραφικά και γεωμετρικά μοτίβα.

ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Ήσυχα και άνετα: δάπεδα με ηχο-μονωτικές ιδιότητες

Τα προϊόντα μας με textile backing είναι προσανατολισμένα στην άνεση και είναι κατάλληλα για οικιακή χρήση (Έως 32 κλάση χρήσης). Σας προσφέρουν τη δυνατότητα να τα τοπθετήσετε χωρίς κόλληση σε επιφάνειες έως 50m²: εύκολα στην τοποθέτηση και εύκολα στην αφαίρεση κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης. Το textile backing επιπλέον βελτιώνει την άνεση κατά τη βάδιση και παρέχει ηχομόνωση έως και 20dB.

Χάρη στην επιπλέον απορροφητικότητα, καλύπτει τις ανωμαλίες της επιφάνειας κάτω από το δάπεδο, έτσι ώστε να μην απαιτείται η προετοιμασία του υποδαπέδου πριν από την τοποθέτηση. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

Όλα τα δάπεδα με υφασμάτινο υπόστρωμα έχουν το γράμμα 'T' στο όνομα της συλλογής, ώστε να τα ξεχωρίζετε εύκολα.

ICONIK 260T

 

ICONIK 280T

 

ICONIK 320T

 

Αδιάβροχα και ανθεκτικά δάπεδα

Ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση και κατάλληλο για κάθε δωμάτιο, τα vinyl ρολά των ICONIK συλλογών είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στη σκληρή χρήση για χρόνια. Η προστασία της επιφάνειας Extreme Protection σημαίνει ότι αντέχουν εξαιρετικά στη φθορά.

Δείτε τις συλλογές που συνοδεύονται από εγγύηση 15 ετών:

ICONIK 240

 

ICONIK 300+

 

ICONIK 320

 

Προσιτά vinyl δάπεδα για όλους

Οικονομικά προσιτές συλλογές που προσφέρουν επιλογες σε κάθε πελάτη σας.
 

ICONIK 120

 

ICONIK 150

 

ICONIK 200

 

ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Προσπαθούμε διαρκώς να προσφέρουμε λύσεις που προάγουν την εημερία και την ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων με υψηλής ποιότητας βιώσιμα προϊόντα. Τα προϊόντα των συλλογών ICONIK vinyl ρολών είναι ελεύθερα σε ποσοστό 100% από φθαλικές ενώσεις και έχουν χαμηλή εκπομπή πτητικών οργανικών ενώσεων. Τα vinyl δάπεδα μας είναι πλήρως συμβατά με τον κανονισμό REACH.