Συλλογές laminate δαπέδου

Συλλογές laminate δαπέδου

Αναζητάτε ένα δάπεδο με εντυπωσιακή όψη ξύλου ή πέτρας; Εξαιρετικά εύκολα στην τοποθέτηση, τη συντήρηση και σχεδιασμένα για να απομιμούνται απόλυτα την όψη φυσικών υλικώντα Laminate δάπεδα μας αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε ανάγκη.

Σχέδια για κάθε στυλ

Τα laminate δάπεδα προσφέρουν πολυάριθμα σχέδια. Τα εκτυπωμένα decor προσφέρουν πολλές επιλογές, που εκτείνονται από rustic σχέδια με εμφάνιση ξύλου και πέτρας. Με 99 decors, 17 επεξεργασίες επιφάνειας, 4 σχήματα σανίδας και 4 τύπους αρμού, θα βρέιτε στις νέες συλλογές μας ότι ακριβώς αναζητάτε.

Υψηλή αντοχή στη φθορά

Ο πυρήνας υψηλής πυκνότητας προσφέρει την κορυφαία αντοχή στην κρούση και σε θέση να αντέξει τα βαριά έπιπλα χωρίς αλλοίωση. Η επιφάνεια του δαπέδου προστατεύει το δάπεδο από τις γραντζουνιές και τον αποχρωματισμό. Αυτό καθιστά τα Laminate δάπεδα ως μια κατάλληλη επιλογή για χώρους με έντονη κίνηση. Η Tarkett έχει αναπτύξει δύο μοναδικές τεχνολογίες για την προστασία του δαπέδου από την υγρασία και τη βελτίωση της αντοχής στο νερό με ενισχυμένη επεξεργασία σιλικόνης.

Εύκολη συντήρηση

Τα laminate δάπεδα μας είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στη φθορά και τους λέκεδες. Το σφιχτό σύστημα click εμποδίζει τη συγκράτηση της σκόνης και της βρωμιάς στην επιφάνεια και μεταξύ των σανίδων, οπότε ο καθαρισμός του δαπέδου είναι μια απλή διαδικασία. Η εύκολη συντήρηση των δαπέδων συμβάλλει επίσης στην καλή ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Οι εκπομπές TVOC (Total Volatile Organic Components) των δαπέδων μας είναι αρκετά κάτω από το όριο που καθορίζεται από το πρότυπο DIN EN 14001: 2015. Είναι επίσης πιστοποιημένα από το Γερμανικό κυβερνητικό οικολογικό σήμα Blauer Engel, το οποίο θέτει υψηλά πρότυπα για φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό προϊόντων.

Εύκολη τοποθέτηση

H τοποθέτηση δαπέδου laminate είναι εύκολη υπόθεση για όλους τους DIYers! Τα laminate δάπεδα μας διαθέτουν ένα εύκολο στη χρήση και γρήγορο κλικ σύστημα (2-Lock) που απαιτεί 50% λιγότερο χρόνο κατά τη διαδικασία εγκατάστασης και μπορεί να αντιμετωπιστεί από ένα μόνο άτομο! Με ελάχιστη προετοιμασία υποστρώματος και μερικά μόνο εργαλεία που απαιτούνται, σύντομα θα έχετε ένα ομαλό και όμορφα τοποθετημένο δάπεδο έτοιμο για χρήση.

Προτεινόμενη συλλογή