Νέες συλλογές vinyl δαπέδου οικιακής χρήσης

Νέες συλλογές vinyl δαπέδου οικιακής χρήσης

Κατά τη διάρκεια της επιλογής νέου δαπέδου για το σπίτι, η κατά την αναικίνιση της κρεβατοκάματας, του μπάνιου ή της κουζίνας, μας έρχονται στη σκέψη κριτήρια όπως σχέδια, ακουστική άνεση και τοποθέτηση. Αλλά αυτά δεν είναι τα μοναδικά. Η Tarkett δεσμεύεται να δημιουργεί υψηλής ποιότητας δάπεδα για τη δημιουργία χώρων φιλικών απέναντι στους ανθρώπους. Όποιες και να είναι οι προτεραιότητες σας στην Tarkett θα βρείτε ότι αναζητείτε. Φέτος, η νέα συλλογή Exclusive 280Τ προσφέρεται σε 10 ιδιαίτερα σχέδια. Από μοντέρνα σχέδια έως και περισσότερο φυσικά με μια οργανική αίσθηση ή πλούσιες αποχρώσεις με βερνίκι, υπάρχει μια κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Η δημιουργικότητα στο επίκεντρο

Ψάχνετε για μια πλούσια επιλογή σε δημιουργικά, μοντέρνα και όμορφα σχέδια για να επιλέξετε;                                                                                                                                                                                         

Δείτε την πλούσια γκάμα μας σε vinyl δάπεδαγια να δώσετε στο σπίτι σας μια πινελιά από τις τελευταίες τάσεις.                                                                                                                                                                     

Οι προτάσεις μας προσφέρονται με εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση όψης ξύλου και πέτρας για να αποδώσετε ένα φυσικό και όμορφο ύφος στους εσωτερικούς σας χώρους.

Πρώτα από όλα η άνεση

Για ένα ήρεμο περιβάλλον στο σπίτι, οι συλλογές μας σε vinyl δάπεδο με ενσωματωμένο ηχο απορροφητικό υπόστρωμα είναι ότι χρειάζεστε.

Εξερευνήστε τις 24 μοντέρνες εκδοχές του δαπέδου μας στη σειρά Exclusive: τα σχέδια της σειράς έχουν αναπτυχθεί με βάση την πιο πρόσφατη έκδοση μας σχετικά με τις τάσεις με τίτλο Tarkett Home.Observer.

Οι ανάλογες επιλογές είναι επιπλέον διαθέσιμες και σε πιο κλασικά decor στις συλλογές μας Essential.

Αναζητώντας τη φυσική όψη και υφή

Επιτυγχάνοντας την όψη και την αίσθηση του πραγματικού ξύλου με όλα τα πλεονεκτήματα του vinyl δαπέδου: αυτή είναι η υπόσχεση μας μέσα από τη συλλογή Tarkett Touch.

Το δάπεδο αναπαράγει τους κόμπους και τις ρίζες του φυσικού ξύλου, για μια premium και διαχρονική όψη.

Η συλλογή Touch κάνει επίσης το χώρο πιο άνετο χάρη στη μείωση μετάδοσης του θορύβου και στην καλή αντοχή στη δημιουργία εσοχών.