Κομψότητα στο δάπεδο με Starfloor Click 55 & 55 plus

Κομψότητα στο δάπεδο με Starfloor Click 55 & 55 plus

Όταν πρόκειται για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, υπάρχουν πολλές επιλογές που συνδυάζουν τη βέλτιση ποιότητα και την ευκολία. Οι πλωτές λύσεις vinyl δαπέδου αποτελούν μια ιδανικ επιλογή για εσάς που αναζητάτε ποιοτικά και όμορφα δάπεδα που είναι λειτουργικά και εύκολα ως προς τον καθαρισμό τους. H συλλογή Starfloor Click 55 & 55PLUS  με έξτρα ματ φινίρισμα συνδυάζουν όμορφα σχέδια πέτρας, ξύλου και τσιμέντου, αυξημέντη αντοχή στη φθορά και εύκολη τοποθέτηση.

Εξαιρετικά κομψή πινελιά για το σπίτι σας

Τα δάπεδα της συλλογής Starfloor Click 55 & 55PLUS  προσφέρουν έξτρα ματ φινίρισμα το οποίο ενισχύει την αυθεντική ομορφιά της ατμόσφαιρας ενός δωματίου. Με απαλές γραμμές και αποχρώσεις συνοδεύουν τα φωτεινά έπιπλα που δίνουν ζωή σε ένα δωμάτιο είτε πρόκειται για το καθιστικό, την κουζίνα, ή το μπάνιο.

Ομορφιά που αντέχει στο χρόνο

Να είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να λείπει από τη συλλογή Starfloor Click 55 & 55PLUS . Με εγγύηση 20 ετών για οικιακή χρήση, το προϊόν προσφέρει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φίλ προστασίας επαγγελματικής κατηγορίας. Με επεξεργασία προστασίας επιφάνειας Top Clean, προσφέρει ενισχυμένη αντοχή στην κουζίνα, το χωλ, τα παδικά δωμάτια και σε όλους τους χώρους. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστούν και να συντηρηθούν.

Τοποθέτηση με ένα “click”

Η τοποθέτηση του Starfloor Click 55 & 55PLUS  είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση χάρτη στο σύστημα click.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα υπόστρωμα με ηχο απορροφητικές ιδιότητες και ανάλογου design σοβατεπί γα το τελικό φινίρισμα.

 

Σχεδιασμένα για τη ζωή

Τα δάπεδα της συλλογής Starfloor Click 55 & 55PLUS μετέχουν στο πρόγραμμα ανάκτησης και περισυλλογής ReStart®. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, τα υπολλείματα μετά την τοποθέτηση του δαπέδου συλλέγονται και προωθούνται για ανακύκλωση με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Ανακυκλώνουμυ τα υπολλείματα και τα απόβλητα μετατρέποντας τα σε νέα ποιοτικά προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο κλείνουμε συλλογικά τον κύκλο και συμβάλλουμε ενεργά στο μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.

Προτεινόμενες συλλογές