Η παράδοση του αυθεντικού ξύλινου δαπέδου

Η παράδοση του αυθεντικού ξύλινου δαπέδου

Νέα συλλογή με νέα δεδομένα

Φέτος, η σειρά ξύλινων δαπέδων μας παρουσιάζει νέα μοντέρνα σχέδια, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας συλλογής: το κλασικό ξύλινο πάτωμα σε μοτίβο ψαροκόκκαλου κάνει την επιστροφή του με μια νέα συλλογή που ονομάζεται Segno.

Επανεξετάζοντας το κλασικό ξύλινο δαπέδο με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση, η Segno σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας σχεδίαση. Η συλλογή προσφέρει απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες, συνδυάζοντας την εξαιρετική ποιότητα και την αρθρωτή τεχνολογία.

Modern Herringbone Engineered Wood Floors - Segno

Με πέντε διαθέσιμες αποχρώσεις, από σκούρες καφέ έως ανοιχτόχρωμες φυσικές, ώστε να δίνουν διακριτική, ελαφρώς χρωματισμένη όψη , η μοναδική προσέγγιση της συλλογής Segno θα σας κάνει να σχεδιάσετε ένα μοτίβο δαπέδου το οποίο θα αναδείξει πλήρως το χώρο σας.

Wood floor suitable for your living room, bed room,...

Μεταμορφώστε το χώρο σας αναμιγνύοντας σχέδια και χρώματα

Η συλλογή Segno μπορεί να εγκατασταθεί με πολλούς τρόπους για να συνθέσει τόσο παραδοσιακά σχέδια όσο και νέες εκφράσεις. Τα διάφορα μοτίβα θα δημιουργηθούν με την ανάμειξη των χρωμάτων και με τη χρήση διαφορετικών συνδυασμών αριστερών και δεξιών σανίδων. Έχοντας διαφορετικές γωνίες χάρη σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, θα εμφανιστούν οι λεπτομέρειες και η υφή του ξύλου, δημιουργώντας ένα δυναμικό και όμορφο οπτικό αποτέλεσμα.
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και παίξτε με τη συλλογή!

Κάνετε λήψη του βιβλίου συνταγών μας για να υπολογίσετε τις ποσότητες ξύλινων σανίδων που απαιτούνται για τη δημιουργία ψαροκόκαλου ή οποιουδήποτε άλλου σχεδίου, αναμειγνύοντας διαφορετικούς τόνους ξύλου (για χώρο 20m2).

Αυθεντικότητα, αποκλειστικότητα και μακρόχρονη αντοχή

Όλα τα ξύλινα δάπεδά μας συνδυάζουν την αυθεντικότητα της παράδοσης με την αποκλειστικότητα, τη μακρόχρονη αντοχή και τα διαφορετικά στυλ και αποχρώσεις για να διαλέξετε. Είτε θέλετε την καθαρότητα των μαλακών και φιλόξενων αποχρώσεων, του vintage χαρακτήρα ή μια τολμηρή, σχεδιασμένη εμφάνιση, η συλλογή μας έχει το κατάλληλο ξύλινο δάπεδο για το χώρο σας.

Εξερευνήστε τα νέα σχέδια της συλλογής Noble

Παράλληλα με τη νέα συλλογή Segno, νέα χρώματα εμφανίζονται φέτος για να ολοκληρωσουν και να φέρουν καινοτομίες στη συλλογή NOBLE. Σας προσκαλούμε να ερμηνεύσουμε σε ένα σύγχρονο διαμορφωμένο δάπεδο, τη μακρά παράδοση του κλασικού παρκέ.

Square, herringbone designs available

Το θέμα της Νέας Υόρκης επιλέχθηκε με τη δημιουργία 2 νέων σχεδίων.

Το Noble Oak Bronx χρησιμοποιεί μια νέα όμορφη απόχρωση γκρίζου χρώματος για να συμπληρώσει τη χρωματική σειρά της συλλογής. Επιπλέον, χρησιμοποιήσαμε ένα από τα καλύτερα χρώματα για να αναπτύξουμε το Noble Oak Brooklyn.

Δύο όμορφα νέα σχέδια που θα ανεβάσουν το εσωτερικό σας στο επόμενο επίπεδο!

Συλλογή εικόνων