ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

Σας ενδιαφέρει ο πλανήτης και θέλετε να κάνετε το ελάχιστο για την προστασία των φυσικών πόρων. Θέλετε πιο υγιεινά προϊόντα και απόλυτη διαφάνεια για τα υλικά που χρησιμοποιούμε και τον αντίκτυπό τους. Στην Tarkett, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε δάπεδα που είναι καλά για εσάς και τον πλανήτη. Στόχος μας είναι να επηρεάσουμε θετικά τη ζωή σας, δίνοντάς σας τη διαβεβαίωση ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για την οικογένειά σας και το περιβάλλον, όταν επιλέγετε το δάπεδο Tarkett. Αυτό ακριβώς ονομάζουμε Tarkett Human-Conscious Design ™.

Ιστορίες βιωσιμότητας
Σας ενδιαφέρει ο πλανήτης, ανησυχείτε για την κλιματική αλλαγή και τις προκλήσεις αειφορίας που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Στην Tarkett, δεσμευόμαστε για μια βιώσιμη, κυκλική οικονομία που δημιουργεί αξία για όλους, κλείνοντας τον κύκλο στα απόβλητα, διατηρώντας τους φυσικούς πόρους και μειώνοντας τον αντίκτυπό μας στην αλλαγή του κλίματος.
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η καινοτομία στην Tarkett
Ενημερωθείτε πως η καινοτομία εμπνέει την προσέγγιση μας κατά το σχεδιασμό και τη δημιουργία λύσεων δαπέδου.
-

Δάπεδα Tarkett για οικιακούς χρήστες

Η Tarkett είναι παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες λύσεις δαπέδου για όλους τους χώρους στο σπίτι: το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το καθιστικό, το οικιακό γραφείο, την είσοδο και τους διαδρόμους και την κουζίνα. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων δαπέδου σε vinyl ρολά, luxury vinyl tilesξύλινα και laminate. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο, συμβάλλουμε στη δημιουργία φιλικών προς τον άνθρωπο χώρων διαβίωσης που συνδυάζουν την ευεξία, την απόδοση και το design. Δεσμευόμαστε σταθερα ως προς το θετικό αντίκτυπο μας προς τους ανθρώπους και τον πλανήτη, σχεδιάζοντας λύσεις δαπέδου που συμβάλλουν στην υγεία των ανθρώπων και σέβονται το περιβάλλον.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, το σπίτι είναι το μέρος όπου οι άνθρωποι περνούν ένα μεγάλο μέρος της ημέρας.

Η προσέγγιση Tarkett Human-Conscious Design®είναι η δέσμευσή μας να δημιουργούμε χώρους που είναι καλοί για τους ανθρώπους και για τον πλανήτη. Και να το κάνουμε κάθε μέρα. Οι άνθρωποι αναζητούν πιο υγιείς και πιο ευέλικτους χώρους, όπου μπορούν να αισθάνονται χαλαροί και άνετοι. Χρειάζονται ένα μέρος όπου κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να απολαύσει τον προσωπικό του χώρο. Στην Tarkett προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω του Human-Conscious Design™ για να σταθούμε δίπλα στις σημερινές και μελλοντικές γενιές μέσα από 3 δεσμεύσεις:

Βαθιά Ανθρώπινη κατανόηση:
Ό,τι κάνουμε ξεκινά με την κατανόηση της ανάγκης των πελατών μας για το σήμερα και το αύριο. Στόχος μας είναι να τους συνοδεύσουμε και να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν το τέλειο σπίτι τους, στη σωστή τιμή. Προσφέροντας μια πλήρη επιλογή από κομψές και μακροχρόνιες λύσεις δαπέδων, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε έναν μοναδικό παράδεισο άνεσης, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες.

Συνειδητές επιλογές. Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη:
Όταν πρόκειται για ανθρώπους και τον πλανήτη, δεν εξετάζουμε το ένα χωρίς το άλλο. Παρέχουμε πρωτοποριακές λύσεις που οδηγούν σε πιο υγιεινές και πιο βιώσιμες λύσεις στο σπίτι.

Μαζί σας. Σε κάθε βήμα: 
Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία καθορίζουν την προσέγγισή μας. Δεσμευόμαστε για την άψογη εκτέλεση κάθε χώρου.

 

Προτεινόμενα άρθρα
Τι είναι το laminate δάπεδο και πως κατασκευάζεται
Τι είναι το laminate δάπεδο και πως κατασκευάζεται

Μάθετε τα πάντα σχετικά με laminate δάπεδο, πως να το τοποθετήσετε και ακόμα περισσότερα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τι είναι το vinyl δάπεδο και πως κατασκευάζεται
Τι είναι το vinyl δάπεδο και πως κατασκευάζεται

Μάθετε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τo vinyl δάπεδo, τις διαθέσιμες μορφές του, πώς να τo τοποθετήσετε και πολλά άλλα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ξύλινα δάπεδα
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ξύλινα δάπεδα

Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ξύλινα δάπεδα στον ολοκληρωμένο οδηγό μας, όπου θα βρείτε πληροφορίες καθώς και συμβουλές για την εγκατάσταση και τη συντήρηση τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σχέδια και αποχρώσεις laminate δαπέδων
Σχέδια και αποχρώσεις laminate δαπέδων

Μάθετε περισσότερα για τα διάφορα κλασικά αλλά και σύγχρονα σχέδια και τις αποχρώσεις των laminate δαπέδων μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
PLAY Έμπνευση για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
PLAY Έμπνευση για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό
Εφαρμογές