Grace – ένα βιώσιμο ξύλινο δάπεδο με νέο έξτρα ματ φινίρισμα

Grace – ένα βιώσιμο ξύλινο δάπεδο με νέο έξτρα ματ φινίρισμα

Η Tarkett λανσάρει μια νέα συλλογή ξύλινων δαπέδων με την ονομασία Grace. Αυτή η κομψή νέα σειρά συνδυάζει τη φυσική εμφάνιση ενός δαπέδου με προστασία επιφάνειας από λάδι με την εύκολη συντήρηση ενός προϊόντος με προστασία από βερνίκι. Η συλλογή αποτελείται από μορφές μονοσάνιδων σε δύο διαφορετικά πλάτη, τρισάνιδα και ένα νεό μοτίβο καλαθόπλεξης. Η συλλογή προσφέρει 12 σχέδια δαπέδου σε 6 χρώματα, όλα με ζεστές και μοντέρνες αποχρώσεις και επεξεργασμένα με ένα νέο έξτρα ματ φινίρισμα που το νιώθετε μεταξένια και λείο, όπως ένα δάπεδο με προστασία Hardwax Oil ή όπως ένα ακατέργαστο ξύλο.

Στη νέα συλλογή Grace, η εξαιρετικά ματ επιφάνεια, το απαλό βούρτσισμα και οι καθαρές αποχρώσεις συνδυάζονται σε ένα δάπεδο που διατηρεί την ομορφιά του με την πάροδο του χρόνου. Η συλλογή προσφέρει επεξεργασία επιφάνειας Proteco ExtraMatt, ένα νέο βερνίκι που κάνει τα δάπεδα ανθεκτικά και εύκολα στη συντήρηση στην καθημερινότητα. Χάρη στο νέο βερνίκι, η Grace έχει εξαιρετικά ματ φινίρισμα, όπου η λάμψη και η γυαλάδα δεν αναδύεται στην υφή του ξύλου και αναδεικνύει την ομορφιά και τον χαρακτήρα της βελανιδιάς, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

Η Tarkett εξέλιξε το νέο πατενταρισμένο* σύστημα Proteco ExtraMatt για περισσότερα από δύο χρόνια, για να εξασφαλίσει τις καλύτερες ιδιότητες όσον αφορά την αντοχή, την τεχνική απόδοση και την εμφάνιση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα δάπεδο που είναι άνετο στο περπάτημα, εύκολο στο καθάρισμα και έχει αποτελεσματική προστασία από την καθημερινή φθορά, καθώς και από λεκέδες.

Grace Oak Era ξύλινο δάπεδο

Βιώσιμη και περιβαλλοντικά πιστοποιημένη

Η συλλογή Grace είναι πιστοποιημένη σε επίπεδο silver με την ετικέτα βιωσιμότητας Cradle to Cradle® και ολόκληρη η συλλογή είναι πιστοποιημένη με PEFC(PEFC/05-35-125) για βιώσιμη δασοκομία**.

Η Grace είναι επίσης πιστοποιημένη με το Nordic Swan Ecolabel καθώς το δάπεδο έχει υψηλή αναλογία ανανεώσιμων υλικών, καλή αντοχή και πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις του Nordic Swan Ecolabel σχετικά με χημικές ουσίες που είναι επιβλαβείς για την υγεία και το περιβάλλον. Μεταξύ άλλων, το Grace έχει δοκιμαστεί για να διασφαλίσει ότι τα δάπεδα πληρούν τις απαιτήσεις για χαμηλές εκπομπές οργανικών ενώσεων και έτσι δημιουργούν ένα υγιές εσωτερικό περιβάλλον.


* Ευρεσιτεχνία σε εκκρεμότητα WO2021/152084
** Το PEFC είναι το μεγαλύτερο σύστημα πιστοποίησης στον κόσμο για τη βιώσιμη δασοκομία. Η ετικέτα PEFC σε ένα προϊόν με βάση το ξύλο δείχνει ότι είναι κατασκευασμένο από πρώτες δασικές ύλες από δάση με βιώσιμη διαχείριση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του PEFC.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Συντήρηση & καθαρισμός ξύλινων δαπέδων
Συντήρηση & καθαρισμός ξύλινων δαπέδων

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καλύτερο τρόπο φροντίδας των ξύλινων δαπέδων σας ώστε να διαρκούν περισσότερο.

Ξύλινα δάπεδα στην κουζίνα
Ξύλινα δάπεδα στην κουζίνα

Μάθετε περισσότερα για τα ξύλινα δάπεδα στην κουζίνα, πως να τα εγκαταστήσετε και πως να τα συντηρήσετε για να παραμείνουν όμορφα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ