Οι βιώσιμες επιλογές υλικών μας έχουν σημασία

Καλά υλικά

Η ηρεμία σας έχει σημασία

Θέλετε να μάθετε τι υπάρχει στα προϊόντα που αγοράζετε, στο φαγητό σας, στα καλλυντικά σας, αλλά και στο δάπεδο, τα έπιπλα και τα εξαρτήματα στο σπίτι σας. Πώς μπορείτε λοιπόν να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία και το περιβάλλον σας; ΣτηνTarkett, έχουμε εμμονή με τα πρότυπα υγείας και βιωσιμότητας των αρχών Cradle to Cradle® - έναν τρόπο σχεδιασμού προϊόντων που προωθεί τις καλές επιλογές υλικών. Και προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο. Επιπλέον, όταν έρχεστε σε εμάς για δάπεδα, μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας για το τι υπάρχει στο προϊόν που αγοράζετε, παρέχοντας σας τη διαβεβαίωση ότι κάνετε μια βιώσιμη επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας .

Από τη σύλληψη μέχρι τη χρήση, δείτε πώς σχεδιάζονται, εγκαθίστανται και χρησιμοποιούνται τα δάπεδά μας για ποιοτική διαβίωση.

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΜΟΥ

Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε.

Η κατανόηση της ιστορίας πίσω από τις επιλογές σχεδιασμού που κάνετε για το σπίτι σας είναι πραγματικά σημαντική για εσάς. Είναι και σε εμάς. Η απόκτηση της εμπιστοσύνης σας έχει σημασία. Χρησιμοποιούμε λοιπόν τις τελευταίες επιστημονικές μεθόδους για να αναλύσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τα υλικά μας.

Αυτό ξεκινά με τη χρήση της προσέγγισης οικολογικού σχεδιασμού Cradle to Cradle®. Το 98% των υλικών μας αξιολογούνται ανεξάρτητα από ειδικούς για να διασφαλίσουν ότι πληρούν υψηλά πρότυπα υγείας και περιβάλλοντος. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιστοποιούμε τα υπάρχοντα υλικά μας ή βρίσκουμε καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πιο υγιή δάπεδα. Για παράδειγμα, έχουμε αναλάβει αποφασιστική δράση για τους φθαλικούς εστέρες, έναν τύπο πλαστικοποιητή που χρησιμοποιείται σε δάπεδα βινυλίου που ήταν αμφιλεγόμενο, αφαιρώντας  τους από τα προϊόντα μας το 2019.

.

Τώρα χρησιμοποιούμε πλαστικοποιητές που είναι αρκετά ασφαλείς για παιχνίδια μικρών παιδιών και δοχεία τροφίμων, τα πιο σκληρά πρότυπα που υπάρχουν. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, ήταν απλώς το σωστό να κάνουμε για τους πελάτες μας.
Παρέχουμε επίσης μια σαφή εικόνα του τι ακριβώς υπάρχει στο δάπεδο σας, προσφέροντας πολύ λεπτομερείς αναλύσεις των επιπτώσεων των υλικών μας στο περιβάλλον μέσω των περιβαλλοντικών δηλώσεων προϊόντων και δηλώσεων υγείας των υλικών.

dog chilling in living room

ΒΙΩΣΙΜΟ ΔΑΠΕΔΟ

Βασιστείτε σε εμάς

Θα θέλατε ένα ανθεκτικό δάπεδο και θα θέλετε να δείτε περισσότερα προϊόντα κατασκευασμένα στην Ευρώπη. Γι 'αυτό αυξάνουμε ολοένα και περισσότερο την παραγωγή στις εγκαταστάσεις μας στη Γερμανία, τη Σουηδία, την Πολωνία και το Λουξεμβούργο, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι θα μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα ταυτόχρονα. Για να σας προσφέρουμε τα δάπεδα που σας αξίζουν.

Designer selecting Tarkett flooring next to a dog chilling in living room

Πάρτε το PVC. Μπορεί να έχετε ακούσει άσχημα πράγματα για το PVC στο παρελθόν, αλλά αυτό το δάπεδο προσφέρει μεγάλη αντοχή στη φθορά και βοηθά επίσης να διατηρήσετε το σπίτι ζεστό. Μπορεί επίσης να ανακυκλωθεί σχεδόν ατελείωτα, βοηθώντας στη διατήρηση των φυσικών πόρων. Είναι όλα μέρος της δέσμευσής μας να σας προσφέρουμε λύσεις δαπέδων που δίνουν προτεραιότητα στην υγεία σας, χωρίς να κοστίζουν στη Γη.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

.

.

Λήψη της έκθεσης αειφορίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Τι σημαίνει αειφορία;

Στην Tarkett, στοχεύουμε να επηρεάσουμε θετικά τη ζωή σας, δίνοντάς σας την ηρεμία ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για την οικογένειά σας και το περιβάλλον, όταν επιλέγετε το δάπεδο Tarkett.

Κλίμα και κυκλική οικονομία

Συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, από κοινού. Αντιμετωπίζουμε την κλιματική αλλαγή και την έλλειψη πόρων με οικολογικό σχεδιασμό των προϊόντων μας, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο περιεχόμενο και ανακυκλώνοντας το δάπεδο μας όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

Υγεία και ευημερία

Κάνοντας το σπίτι σας ένα πιο υγιές περιβάλλον - Βάζουμε την υγεία σας πρώτη, σχεδιάζοντας δάπεδα που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας, διατηρώντας τα επίπεδα θορύβου χαμηλά και κάνοντας τα ευχάριστα κατά τη στάση και τη βάδιση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ