Στυλ και έμπνευση για το υπνοδωμάτιο

Στυλ και έμπνευση για το υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα προσωπικό καταφύγιο στο οποίο καταφεύγουμε για ξεκούραση, ηρεμία και χαλάρωση. Ο κύριος στόχος κατά το σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας είναι να βρείτε στυλ και τις τάσεις που σας αρέσουν και να δημιουργήσετε έναν χώρο όπου θα νιώθετε ήρεμοι και άνετοι. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές μας σχετικά με τις τάσεις του στυλ και της διακόσμησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε με το σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας.

Πως να δώσετε στυλ στο υπνοδωμάτιο;

Ενώ τα υπνοδωμάτια είναι προσωπικοί χώροι όπου θα θέλατε να ενσωματώσετε τα αγαπημένα σας χρώματα και αξεσουάρ, υπάρχουν μερικοί γενικοί κανόνες στυλ που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο υπνοδωμάτιο.

Λεπτές, χαλαρωτικές αποχρώσεις - Για να δημιουργήσετε έναν άνετο, ήρεμο και χαλαρωτικό χώρο για ύπνο, είναι καλύτερο να επιλέξετε λεπτές αποχρώσεις και όχι έντονα πρωτεύοντα χρώματα. Ουδέτερα χρώματα με πινελιές ζεστών καφέ, δροσερό, καταπραϋντικό μπλε και απαλές πράσινες αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Το λευκό μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και μπορεί να συνδυαστεί με φωτεινές πινελιές για να δημιουργήσει μια μοντέρνα εμφάνιση.

Απλή και απέρριτη εμφάνιση - Τα έπιπλα του υπνοδωματίου σας με τα απαραίτητα είναι αρκετά για τη δημιουργία αίσθησης χώρου και απλής κομψότητας.

Τα έπιπλα υπνοδωματίου σωστού μεγέθους - Τα μεγάλα, βαριά έπιπλα και τα μεγάλα κεφαλάρια μικραίνουν την οπτική αντίληψη του χώρου ένα μικρό υπνοδωμάτιο, ενώ τα μικρά έπιπλα φαίνονται χαμένα σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο. Κάνετε μετρήσεις και αγοράστε έπιπλα που ταιριάζουν όμορφα στο δωμάτιο.

Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης - Το να έχετε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε όλα σας τα πράγματα διατηρεί την κρεβατοκάμαρά σας τακτοποιημένη και καθαρή, προσθέτοντας την αίσθηση της γαλήνης. Οι ενσωματωμένες ντουλάπες, ο πάγκος αποθήκευσης ή ένα έπιπλο με αποθηκευτικό χώρο στους πρόποδες του κρεβατιού και τα κομοδίνα με συρτάρια είναι καλοί τρόποι για να κρατήσετε τα πράγματα σας σε τάξη.

Ντύστε τα παράθυρα - Οι κουρτίνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα, υφή και απαλότητα στο υπνοδωμάτιο. Θα σας επιτρέψουν επίσης να ελέγξετε την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο φως ή σκοτάδι θέλετε να έχει το δωμάτιό σας και να επιλέξετε ανάλογες ή αδιαφανείς κουρτίνες.

Επίπεδο φωτισμού - Εκτός από το κύριο φωτιστικό, οι μικροί λαμπτήρες και ο φωτισμός τονίζουν τη δημιουργία μιας πιο απαλής ατμόσφαιρας και προσθέτει ένα στοιχείο πρακτικότητας για την ανάγνωση πριν τον ύπνο.

Οι τάσεις του ντεκόρ για το υπνοδωμάτιο

Σκοπεύετε να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας; Το στυλ της κρεβατοκάμαρας βασίζεται συχνά σε πολύ προσωπικές προτιμήσεις στυλ, οι οποίες μπορούν και συχνά αλλάζουν. Ευτυχώς, το υπνοδωμάτιο είναι ένα δωμάτιο όπου είναι σχετικά εύκολο να ανανεώσετε με μερικές μικρές αλλαγές. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις τελευταίες τάσεις για το υπνοδωμάτιο που μπορεί να σας εμπνεύσουν.

Φυσικά υλικά - Καθώς περισσότεροι καταναλωτές αγκαλιάζουν τος βιώσιμες πρακτικές διαβίωσης, η ζήτηση για διακόσμηση από φυσικά υλικά και ίνες όπως ξύλο, ρατάν, γιούτα και σιζάλ αυξάνεται.

Σχεδιασμός από τα μέσα του αιώνα - Κομμάτια από ξύλινα έπιπλα από τη δεκαετία του '60 και του '70 προσθέτουν στυλ. Συνδυάζονται συνήθως με λευκούς τόνους για να ενισχύσουν τις ξύλινες γραμμές.

• Μια υπερμεγέθης καλλιτεχνική δήλωση - Η τέχνη είναι πολύ προσωπική και η εύρεση ενός κομματιού που σας μιλάει και ταιριάζει με το στυλ του σχεδιασμού σας ζωντανεύει αμέσως τους τοίχους των υπνοδωματίων.

Floral ταπετσαρία, κλινοσκεπάσματα και εκτυπώσεις - Η ταπετσαρία επιστρέφει, αλλά αν αυτό μοιάζει σε εσάς ως μεγάλη δέσμευση, τα floral κλινοσκεπάσματα και οι εκτυπώσεις επιτυγχάνουν επίσης το ίδιο αποτέλεσμα.

Kitch ρετρό κομμάτια - Το στυλ κitch ρετρό είναι τάση με ταπετσαρισμένα έπιπλα και αξεσουάρ, όπως αμπαζούρ και κεφαλάρια, έως προσαρμοσμένα παπλώματα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε αυτήν την εμφάνιση με ριχτάρια και  μαξιλάρια ή μια καρέκλα με ένα έντονο μοτίβο. Τα μοτίβα λουλουδιών αποτελούν μεγάλο μέρος αυτής της τάσης.

Χαλιά με μοτίβο - Τα τολμηρά γεωμετρικά έως πιο τα απαλά μοτίβα λουλουδιών σε χαλιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσφέρετε μια εντελώς νέα εμφάνιση στο χώρο σας.

Starfloor Click Ultimate 30 36005013
Starfloor Click Ultimate 30 36004001