Η επιλογή laminate δαπέδου στο καθιστικό

Η επιλογή laminate δαπέδου στο καθιστικό

Εδώ και μερικά χρόνια, το laminate προσφέρει στους ιδιοκτήτες σπιτιού μια ελκυστική και προσιτή εναλλακτική λύση στο δάπεδο από σκληρό ξύλο για τον χώρου του καθιστικού. Η ικανότητα του Laminate να μιμείται την εμφάνιση φυσικών υλικών όπως το ξύλο, το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν ξύλινα δάπεδα στο σαλόνι τους, αλλά βρίσκουν απρόσιτη την τιμή του πραγματικού ξύλου.

Το Laminate δάπεδο έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα που το καθιστούν κατάλληλο για χρήση στο καθιστικό. Είναι ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει βαριά έπιπλα καθιστικού χωρίς να χαραχθεί και είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και στο ξεθώριασμα. Αυτό το καθιστά μια καλή επιλογή για χώρους καθιστικού που έχουν μεγάλη κυκλοφορία ή που έχουν έκθεση σε πολύ φυσικό φως. Το laminate είναι επίσης ένα εύκολο προϊόν δαπέδουστην εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Τα οφέλη της χρήσης laminate δαπέδου στο καθιστικό

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης laminate δαπέδου στο καθιστικό

• Εύκολη εγκατάσταση
• Προσιτό
• Ανθεκτικό
• Διατίθεται σε πολλά σχέδια και στυλ

Εύκολη εγκατάσταση - Το Laminate χρησιμοποιεί έναν τύπο συστήματος εγκατάστασης, το οποίο είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού με κουλτούρα DIY (φτιάξτο μόνος σου) μπορούν συνήθως να εγκαταστήσουν ένα δάπεδο laminate στο καθιστικό τους μέσα σε μια μέρα και χωρίς την ανάγκη για ειδικά εργαλεία ή υλικά. Τα laminate δάπεδα, για παράδειγμα, διαθέτουν 2 εύχρηστους τύπους συστήματος εγκατάστασης που επιτρέπουν την εγκατάσταση χωρίς κόλλα: ANGLE LOCK ή UNIFIT®.

Προσιτό - Το laminate είναι φθηνότερο από εναλλακτικές επιλογές δαπέδων καθιστικού, όπως μασίφ και ημιμασίφ ξύλο, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να εγκαταστήσουν δάπεδα καθιστικού με χαμηλότερης αξίας προϋπολογισμό.

Ανθεκτικό - Το laminate έχει ένα επεξεργασμένο, πολύ ισχυρό ανώτερο στρώμα που το καθιστά πολύ ανθεκτικό σε γρατσουνιές, λεκέδες και στην υγρασία. Αυτή η ανθεκτικότητα το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για χώρους καθιστικού με μεγάλη κίνηση και για οικογένειες με κατοικίδια. Στην Tarkett, εγγυόμαστε τα laminate δάπεδά μας για 20-25 χρόνια για οικιακή χρήση, ανάλογα με το προϊόν.

Διατίθεται σε πολλά σχέδια και στιλ - Το laminate διατίθεται σε μια σειρά σχεδίων και στυλ, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων που μιμούνται φυσικά υλικά όπως ξύλο, κεραμικά πλακίδια και φυσική πέτρα. Έρχεται επίσης σε μια σειρά από στυλ και μεγέθη σανίδων, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της συνολικής εντύπωσης του καθιστικού σας.

Τα μειονεκτήματα της χρήσης laminate δαπέδου στο καθιστικό

Τα μειονεκτήματα της χρήσης laminate δαπέδου στο καθιστικό

• Σκληρό ως επιφάνεια για τα πόδια σας
• Δεν παρέχει ηχομονωτικές ιδιότητες
• Δύσκολο να επισκευαστεί

Σκληρό ως επιφάνεια για τα πόδια σας – Το laminate δάπεδo είναι σχετικά σκληρό ως επιφάνεια για τα πόδια σας.

Δεν παρέχει ηχομονωτικές ιδιότητες – Τα laminate δάπεδα δεν προσφέρουν τις ηχομονωτικές ιδιότητες που προσφέρει ένα προϊόν δαπέδου μοκέτας. Επίσης, η σκληρή επιφάνεια τείνει να είναι θορυβώδης κάτω από τα πόδια. Ωστόσο, μια καλή ποιότητα υποστρώματος θα βοηθήσει στην απορρόφηση του ήχου. Τα χαλιά περιοχής μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν θερμότητα και ηχομόνωση.

Είναι δύσκολο να επισκευαστεί– Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο μπορούν να τριφτούν και να φινιριστούν εκ νέου αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ωστόσο το laminate δάπεδο δεν μπορεί. Εάν τα δάπεδα στο καθιστικό σας καταστραφούν ή φθαρούν, οι κατεστραμμένες σανίδες θα πρέπει να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν. Και επειδή είναι δύσκολο να αφαιρεθούν μεμονωμένες σανίδες χωρίς να διαταραχθεί η ακεραιότητα του συστήματος κλειδώματος, στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί ολόκληρο το δάπεδο του καθιστικού.