Νέα γυναίκα που γυμνάζεται στο καθιστικό της

Υγεία και ευημερία

Πως μπορώ να κάνω το περιβάλλον στο σπίτι μου πιο υγιεινό;

Όσον αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ευημερία. Είναι αξιοσημείωτο ότι ξοδεύουμε περισσότερο από το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους; Εάν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας ένα πιο υγιές περιβάλλον, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με τον καθαρισμό του αέρα. Ο αέρας που αναπνέετε είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία σας. Οι χημικές ουσίες που ονομάζονται πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) εκπέμπουν στα πάντα, από έπιπλα, χρώματα και ηλεκτρονικά προϊόντα έως προϊόντα καθαρισμού. Η λεπτή σκόνη και τα χημικά στον αέρα μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε άσθμα και αλλεργίες. Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία σας. Γι 'αυτό η δέσμευσή μας απέναντί ​​σας είναι ένα δάπεδο που συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα και σε υγιέστερους χώρους. Προσπαθούμε επίσης να σχεδιάσουμε δάπεδα που διατηρούν τα επίπεδα θορύβου χαμηλά και είναι ευχάριστα κατά τη βάδιση. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός χώρου όπου θα είστε άνετοι, θα παραμείνετε υγιείς και θα αισθάνεστε καλά.

Από τη σύλληψη μέχρι τη χρήση, δείτε πώς σχεδιάζονται, εγκαθίστανται και χρησιμοποιούνται τα δάπεδά μας για ποιοτική διαβίωση.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ

Βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στο σπίτι μου

Ο καθαρισμός του αέρα στο σπίτι σας ξεκινά με την επιλογή πιο υγιεινών προϊόντων. Μπορούμε να βοηθήσουμε. Από το 2011, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε δάπεδα με χαμηλές και εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές VOC - μεταξύ 10 και 100 φορές χαμηλότερες από τα πιο αυστηρά παγκόσμια πρότυπα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εκπομπές VOC μας είναι τόσο χαμηλές, που δεν μπορούν να ποσοτικοποιηθούν! Αναπτύξαμε επίσης τεχνικές τοποθέτησης χωρίς κόλλα με τις συλλογές vinyl δαπέδων click και loose-lay λύσεις και προϊόντα χαμηλής συντήρησης, μειώνοντας περαιτέρω την ύπαρξη VOCs στον εσωτερικό σας αέρα. Μπορούμε ακόμη και να σας προσφέρουμε τη σφραγίδα έγκρισης από την Eurofins, έναν κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών ποιότητας αέρα, προσφέροντας στα προϊόντα πιστοποίηση μας Platinum & Gold σε ότι αφορά την ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου.

.

Δεν σταματάει εκεί. Με το άσθμα και τις αλλεργίες να αυξάνονται, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε το δάπεδο που βοηθά στη δημιουργία υγιέστερων χώρων και στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης ή επιδείνωσης αυτών των καταστάσεων. Για παράδειγμα, η σειρά vinyl δαπέδων σε μορφή ρολού ICONIK έχει λάβει τη σφραγίδα έγκρισης Allergy UK, το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης που υπάρχει.

Young woman exercising in her living room

ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι

Τόσο το ρολό βινυλίου όσο και τα πολυτελή πλακίδια βινυλίου (LVT) είναι άνετα, ανθεκτικά και ευχάριστα στην αίσθηση για τα πόδια σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ζεστασιά και άνεση, επιλέξτε vinyl δάπεδα με υφασμάτινο υπόστρωμα.Το ξύλινο δάπεδο, έχει πολλά οφέλη. Είναι ένα φυσικό υλικό που προέρχεται και παράγεται με βιώσιμο τρόπο και προσφέρει μια διαχρονική εμφάνιση που φέρνει ζεστασιά και κομψότητα σε οποιοδήποτε σπίτι. Είναι επίσης ζεστό κάτω από τα πόδια, καθιστώντας το άνετο να περπατάτε, ειδικά σε σύγκριση με κεραμικά ή πλακάκια από πορσελάνη. Και είναι συμβατό με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης αν ψάχνετε για επιπλέον ζεστασιά.

Σχεδιαστής που επιλέγει το δάπεδο Tarkett δίπλα σε μια νεαρή γυναίκα που ασκείται στο σαλόνι της

Σε όλους μας αρέσει η ηρεμία και ησυχία μας. Προσπαθούμε λοιπόν να βελτιώσουμε την ακουστική άνεση του δαπέδου μας. Το υφασμάτινο υπόστρωμα μας μειώνει το θόρυβο, κάνοντας το σπίτι σας τόσο πιο ήσυχο. Η συλλογή ICONIK 280T, για παράδειγμα, προσφέρει βελτιωμένη μείωση θορύβου έως και 19 dB.

.

ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Δάπεδα εμπνευσμένα από τη φύση

Όλες αυτές οι πτυχές της ευημερίας στο σπίτι μπορούν να βελτιωθούν μέσω της χρήσης φυσικών χρωμάτων και υφών. Ένας ιδανικός τρόπος για να επανασυνδεθείτε με την ύπαιθρο είναι να φέρετε τη φύση για να δημιουργήσετε μια αίσθηση γαλήνης και φυσικής απλότητας στο σπίτι σας. Τα δάπεδά μας επιδεικνύουν σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση και ένα κομψό φινίρισμα Ultra Matt που ενισχύει την αυθεντική ομορφιά ενός εσωτερικού για να κάνει το σχέδιο να φαίνεται εξαιρετικά φυσικό και ρεαλιστικό. Με απαλές, απαλές αποχρώσεις, αποτελεί επίσης το τέλειο συμπλήρωμα φωτεινών επίπλων που ζωντανεύει ένα δωμάτιο, είτε πρόκειται για το μπάνιο, τη κουζίνα ή το σαλόνι.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

 

Λήψη της έκθεσης αειφορίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Τι σημαίνει αειφορία;

Στην Tarkett, στοχεύουμε να επηρεάσουμε θετικά τη ζωή σας, δίνοντάς σας την ηρεμία ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για την οικογένειά σας και το περιβάλλον, όταν επιλέγετε το δάπεδο Tarkett.

Κλίμα και κυκλική οικονομία

Συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, από κοινού. Αντιμετωπίζουμε την κλιματική αλλαγή και την έλλειψη πόρων με οικολογικό σχεδιασμό των προϊόντων μας, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο περιεχόμενο και ανακυκλώνοντας το δάπεδο μας όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

Καλά υλικά

Οι επιλογές των υλικών μας έχουν σημασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι καλές επιλογές ελέγχονται από ειδικούς και τρίτα μέρη και προσπαθούμε πάντα να κάνουμε καλύτερες επιλογές για εσάς και το περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ