Οι νέες συλλογές Laminate δαπέδου της Tarkett που παράγονται στην Ευρώπη: η καλύτερη εναλλακτική στο ξύλο

Οι νέες συλλογές Laminate δαπέδου της Tarkett που παράγονται στην Ευρώπη: η καλύτερη εναλλακτική στο ξύλο

Μπείτε σε έναν κόσμο διαχρονικής κομψότητας με τα νέα μας σχέδια για δάπεδα laminate, τα οποία κατασκευάστηκαν σχολαστικά στην Ευρώπη στο κέντρο σχεδίασης της Tarkett και παράγονται στη Γερμανία για να εξασφαλίσουν απαράμιλλη ποιότητα. Με 47 σχέδια που εκτείνονται σε 5 αξιόλογες συλλογές και διατίθενται σε 4 ευέλικτες μορφές σανίδων, το δάπεδό μας είναι ένας καμβάς με δυνατότητες που περιμένουν να μεταμορφώσουν τον χώρο του σπιτιού σας.

Είτε πρόκειται για υπνοδωμάτιο, σαλόνι ή ανοιχτές κουζίνες σε οικογενειακά σπίτια, οι διαφορετικές μας μορφές σανίδων συμπληρώνουν κάθε χώρο, ικανοποιώντας τις ανάγκες της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού.

Μια σχεδιαστική προσφορά χωρίς συμβιβασμούς ανάμεσα σε διαχρονικά και κομψά διακοσμητικά

Η συλλογή μας από laminate δάπεδα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για εφέ ξύλου, όπως σκούρο γκρι, ανοιχτό γκρι, ακόμη και ανοιχτό ή πιο σκούρο μπεζ laminate δάπεδο. Αυτή η συλλογή πραγματικά συνοψίζει την ευελιξία και το στυλ. Καλωσορίστε τη ζεστή αγκαλιά της αυθεντικότητας στο σπίτι σας, καθώς κάθε σανίδα αποπνέει μια ρουστίκ γοητεία που αντηχεί με την ίδια την ουσία της φύσης. Η συλλογή μας Woodstock Longboards, με μακριές και φαρδιές σανίδες, όχι μόνο κοσμεί τον χώρο σας με μια μαγευτική αύρα, αλλά προσφέρει επίσης μια αξιοσημείωτη αίσθηση επεκτατικότητας, που θυμίζει αυθεντικά δάπεδα από σκληρό ξύλο. Ζήστε τη διαρκή γοητεία του μοτίβου laminate δαπέδων ψαροκόκαλου, μια ενσάρκωση της κλασικής κομψότητας που υφαίνει απρόσκοπτα την ιστορία σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Μέσω καινοτόμων τεχνικών εκτύπωσης, ζωντανεύουμε την αυθεντική εμφάνιση και την αίσθηση αφής των πραγματικών δαπέδων από σκληρό ξύλο, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ του φυσικού κόσμου και του ζωτικού σας χώρου.

Προηγμένες επιδόσεις για ανθεκτικότητα

Ξεκινήστε ένα ταξίδι όπου η διαρκής ομορφιά συναντά την ακλόνητη ανθεκτικότητα μέσα από τις σειρές μας από laminate δάπεδα. Κατασκευασμένα για να αντέχουν τις απαιτήσεις των ζωντανών οικογενειακών χώρων, το δάπεδο μας έχει υψηλή αντοχή που αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής ποιότητάς του. Ένα προστατευτικό στρώμα σχηματίζει μια ισχυρή ασπίδα ενάντια στις δοκιμασίες της καθημερινής ζωής, απωθώντας αβίαστα γρατσουνιές και λεκέδες. Είτε πρόκειται για το χτύπημα των ποδιών των παιδιών, τις παιχνιδιάρικες δραστηριότητες των κατοικιδίων σας ή τα ψηλοτάκουνα υποδήματα, το δάπεδό μας στέκεται ακλόνητο. Η συλλογή Easy Line μας κάνει την ανθεκτικότητα ένα βήμα παραπέρα με ένα έξυπνο σύστημα κλειδώματος click Force-Fit, σχεδιασμένο για μια στιβαρή και ασφαλή σύνδεση που παρέχει καλύτερη αντοχή στο νερό για το δάπεδό σας. Αυτό εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη διαδικασία εγκατάστασης, φέρνοντάς σας πιο κοντά στο τέλειο δάπεδο που οραματίζεστε. Με το σύστημα AquaBlock που εμφανίζεται στη σειρά Woodstock AquaBlock, η αντοχή στο νερό φτάνει σε νέα ύψη, προστατεύοντας σταθερά από την υγρασία έως και 24 ώρες, ιδανικό για ανοιχτές κουζίνες. Χάρη στο AquaBlock, τα δάπεδά σας εμπνέουν αυτοπεποίθηση, υποσχόμενοι διαρκή κομψότητα ακόμα και σε περίπτωση απροσδόκητων διαρροών και της καθημερινής ζωής.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Τα διάφορα συστήματα κλικ μας προσφέρουν φιλικά προς τον χρήστη πλεονεκτήματα, απλοποιώντας την εγκατάσταση δαπέδων τόσο για τους τελικούς χρήστες όσο και για τους επαγγελματίες. Τα συστήματα κλικ μας εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση, εξαλείφοντας την ανάγκη για πολύπλοκα εργαλεία. Κάθε συλλογή διαθέτει ένα ειδικό σύστημα κλικ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη και αποτελεσματική αναβάθμιση δαπέδου.

 

The Way to Better Floors

Η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα αντικατοπτρίζεται στην πιστοποίησή μας PEFC. Όλες οι συλλογές Laminate προέρχονται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση και ελεγχόμενες πηγές, προάγοντας ένα πιο πράσινο μέλλον διατηρώντας παράλληλα τη διαχρονική ομορφιά του φυσικού ξύλου στο σπίτι σας.

Ανακαλύψτε τις συλλογές μας

Στην πράξη