Elegance Rigid 55, το νέο άκαμπτο click δάπεδο που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Elegance Rigid 55, το νέο άκαμπτο click δάπεδο που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Όμορφα σχέδια ευρωπαϊκής σχεδίασης

Παρουσιάζουμε τη νέα συλλογή Elegance Rigid 55, τη νέα μας άκαμπτη αρθρωτή λύση δαπέδου βινυλίου, ιδανική για να προσθέσετε κομψότητα και χαρακτήρα στο σπίτι σας. Με μια μεγάλη επιλογή από 20 όμορφα σχέδια που διατίθενται σε μορφές πλακιδίων και σανίδων, θα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Από το σχέδιο του ξύλου μέχρι το εφέ της πέτρας, τα εξαιρετικά ματ φινιρίσματα μας είναι ομοιόμορφα ορατά κάτω από όλες τις γωνίες θέασης και αντανακλούν λιγότερο φως, χάρη στην επεξεργασία επιφάνειας Tektanium®. Για να αυξήσουμε τη ρεαλιστική εμφάνιση και την υφή των σχεδίων ξύλου, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ανάγλυφης απεικόνισης (EIR) που επιτρέπει στην υφή να ταιριάζει και να ακολουθεί τέλεια το μοτίβο της διακόσμησης. Το πάτωμά σας θα φαίνεται ακόμα πιο αυθεντικό. Αναβαθμίστε το σπίτι σας με σχέδια που είναι ειδικά προσαρμοσμένα για κάθε αισθητική.

Αντοχή και άνεση

Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες αυτής της σειράς είναι η τεχνολογία SPC υψηλής πυκνότητας στο στρώμα πυρήνα, παρέχοντας εξαιρετική διαστατική σταθερότητα, υψηλή αντοχή και αδιάβροχες ιδιότητες, ιδανικές για την ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή οποιουδήποτε δωματίου στο σπίτι σας.

Η σειρά δαπέδων LVT click αντέχει σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών (10-50ºC): εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και συνέπεια σε βάθος χρόνου διατηρώντας τη σταθερότητα και την εμφάνιση του προϊόντος, καθώς το δάπεδό σας είναι λιγότερο πιθανό να υποστεί ζημιά ή παραμορφώσεις που προκαλούνται από ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Επίσης, η κορυφαία επιφανειακή επεξεργασία Tektanium® παρέχει στο Elegance Rigid 55 υψηλή αντοχή, μεγάλη διάρκεια ζωής, φινίρισμα μεγάλης διάρκειας και απαράμιλλη αντοχή σε γρατσουνιές, γδαρσίματα, φθορά και λεκέδες, που είναι ιδανικό για την οικογενειακή ζωή.

 

 

 

Το Elegance Rigid 55 έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία αιχμής μας, καθιστώντας το μια επιλογή δαπέδου με χαμηλές ανάγκες συντήρησης και χωρίς προβλήματα. Το δάπεδο είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστεί από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για επισκευές ή αντικαταστάσεις.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Πείτε αντίο στις περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίας εγκατάστασης δαπέδων. Με το GenClick®, το νέο μας πατενταρισμένο σύστημα click της Tarkett, θα μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας δάπεδο σε ελάχιστο χρόνο. Το σύστημα κλικ δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση, αλλά και απίστευτα ισχυρό και ανθεκτικό.

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα GenClick® της Tarkett είναι αδιάβροχο,  ώστε να μην ανησυχείτε για ζημιές από το νερό. Το αδιάβροχο αυτό δάπεδο βινυλίου είναι ιδανικό για υγρούς χώρους όπως μπάνια και κουζίνες.

Το δάπεδο ταιριάζει απόλυτα σε ένα έργο ανακαίνισης ή επαναεχεδιασμού ενός χώρου, καθώς μπορεί να εγκατασταθεί σε υπάρχοντα δάπεδα σκληρής επιφάνειας, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών πλακιδίων και να κρύψει μικρές ατέλειες του υποδαπέδου.

O τρόπος για καλύτερα δάπεδα

Η νέα μας λύση LVT δαπέδων δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη σε κάθε πτυχή της παραγωγής του. Κατασκευασμένο στην Ευρώπη με έμφαση στη βιωσιμότητα, το Elegance Rigid 55 συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων και των εκπομπών άνθρακα μέσω της παραγωγικής του διαδικασίας. Με μέσο όρο 20% ανακυκλωμένο περιεχόμενο και πλήρη διαφάνεια στα υλικά, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το δάπεδό σας δεν είναι μόνο όμορφο αλλά και περισσότερο ασφαλές για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Μεταμορφώνουμε επίσης τα δάπεδα βινυλίου μέσω του προγράμματος ανάκτησης ReStart®, συλλέγοντας δάπεδα και ανακυκλώνοντάς τα, αυξάνοντας έτσι το ανακυκλωμένο περιεχόμενο στο προϊόν μας και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα. Οι εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (≤10 μg/m³) και το υλικό χωρίς φθαλικές ενώσεις εξασφαλίζουν επίσης ένα πιο υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον. Επιλέγοντας το Elegance Rigid 55, όχι μόνο αναβαθμίζετε τον χώρο διαβίωσής σας αλλά και έχετε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Το να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα δεν θα σημαίνει ποτέ συμβιβασμούς στην άνεση, την υγεία ή τη συνολική ευημερία.

Ας περάσουμε στην πράξη