Η επιλογή vinyl δαπέδου στο υπνοδωμάτιο

Η επιλογή vinyl δαπέδου στο υπνοδωμάτιο

Το vinyl δάπεδο είναι μια δημοφιλής επιλογή για κουζίνες και μπάνια λόγω της υψηλής αντοχής στην υγρασία. Ωστόσο, έχει πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία το καθιστούν εξίσου εξαιρετική επιλογή δαπέδων για υπνοδωμάτια. Το vinyl είναι ανθεκτικό, ζεστό για τα πόδια σας, απορροφά τον ήχο, εύκολο στον καθαρισμό και την εγκατάσταση και διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Φαίνονται και τα αισθάνεστε υπέροχα, και το καλύτερο από όλα, τα vinyl δάπεδα είναι σχετικά φθηνά, ειδικά σε σύγκριση με εναλλακτικές επιλογές δαπέδων υπνοδωματίου, όπως τα ξύλινα δάπεδα.

Στην Tarkett, τα πολυτελή vinyl πλακίδια (LVT) επικεντρώνονται στην τέλεια αναπαραγωγή της εμφάνισης και της αίσθησης του ξύλου, ενώ τα vinyl ρολά μας προσφέρουν μια πολύ ευρύτερη γκάμα επιλογών σχεδιασμού, χρώματος και στυλ, συμπεριλαμβανομένων γραφικών σχεδίων και εφέ. Έτσι, αν θέλετε την εμφάνιση ενός όμορφου, ζεστού δρύινου δαπέδου ή ενός φωτεινού και σύγχρονης εμφάνισης μοτίβου, το βινύλιο προσφέρει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού για να αναδημιουργήσετε οποιαδήποτε από τις ιδέες δαπέδων για το υπνοδωμάτιο σας.

Οφέλη της χρήσης vinyl δαπέδου στο υπνοδωμάτιο

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης vinyl δαπέδου στο υπνοδωμάτιο
• Άνετο για τα πόδια σας
• Εύκολος καθαρισμός
• Εύκολη εγκατάσταση
• Προσιτό
• Διατίθεται σε πολλά σχέδια και χρώματα

Άνετο για τα πόδια σας- Το vinyl προσφέρει καλές θερμικές ιδιότητες που παρέχουν μια ζεστή αίσθηση κάτω από τα πόδια. Επισης, προσφέρει μια μαλακή αίσθηση κάτω από τα πόδια, κάτι που είναι ένα ευπρόσδεκτο συναίσθημα για γυμνά πόδια στο πάτωμα του υπνοδωματίου. Για ακόμα μεγαλύτερη ζεστασιά και άνεση στο κάτω μέρος των ποδιών, επιλέξτε δάπεδο από βινύλιο με ενσωματωμένο υπόστρωμα.

Εύκολος καθαρισμός - Το vinyl απαιτεί μόνο μια απλή ρουτίνα καθαρισμού. Το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα με ζεστό νερό και ένα ουδέτερο απορρυπαντικό είναι το μόνο που χρειάζεται για να διατηρήσετε τα δάπεδα του υπνοδωματίου σας υπέροχα.

Εύκολη εγκατάσταση - Οι μέθοδοι εγκατάστασης διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν βινυλίου που επιλέγετε. Ωστόσο, το vinyl είναι ένα από τα ευκολότερα δάπεδα για να εγκαταστήσετε από μόνοι σας χωρίς τη συνδρομή ενός επαγγελματία τεχνίτη. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής, μπορείτε γενικά να εγκαταστήσετε ένα vinyl δάπεδο μέσα σε μια ημέρα.

Προσιτό - Το vinyl είναι σχετικά φθηνό, ειδικά σε σύγκριση με εναλλακτικές επιλογές δαπέδων υπνοδωματίου, όπως το μασίφ και το ημιμασίφ ξύλο.

Διατίθεται σε πολλά σχέδια και χρώματα - Το vinyl έχει τεράστιες δυνατότητες σχεδιασμού, προσφέροντάς σας την ελευθερία και την ευελιξία να δημιουργείτε δάπεδα για τα υπνοδωμάτια που ταιριάζουν απόλυτα με τις σχεδιαστικές σας προτιμήσεις.

ICONIK 240 MILL OAK BROWN 5827238
Starfloor Click Ultimate 30 36005013

Μειονεκτήματα της χρήσης vinyl δαπέδου στο υπνοδωμάτιο

• Δύσκολο να επισκευαστεί

Η μεταφορά βαρέων επίπλων στο πάτωμα του υπνοδωματίου μπορεί να οδηγήσει σε βαθιές γρατσουνιές ή εσοχές. Εάν συμβεί αυτό, είναι δύσκολο να κάνετε επισκευές, και στις περισσότερες περιπτώσεις, ολόκληρο το πάτωμα του υπνοδωματίου θα πρέπει να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί.

Για να μειώσουμε τον κίνδυνο ζημιάς, προτείνουμε τις συλλογές LVT Starfloor Click. Χάρη στην προστασία επιφάνειας Extreme Protection, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και το δάπεδο απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.