Καινοτομία στο δάπεδο

Καινοτομία στο δάπεδο

Οι 180 ειδικοί μας στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στα 24 εργαστήρια τα οποία διατηρούμε παγκοσμίως, εργάζονται καθημερινά για να δημιουργούν αξία για τους πελάτες μας με τη ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων και υπηρεσιών δαπέδου. Ο στόχος τους είναι η δημιουργία ευχάριστων χώρων διαβίωσης που είναι φιλικοί απέναντι στο περιβάλλον, προσαρμοσμένοι στις προσωπικές απαιτήσεις των χρηστών και διαδραστικοί.

Καινοτομία για τον άνθρωπο και τον πλανήτη

Εφαρμόζοντας τις αρχές του CLOSED-LOOP CIRCULAR DESIGN με βάση την προσέγγιση Cradle to Cradle® έχουμε αλλάξει την αντίληψη μας και τις δράση για την κατανάλωση και την απόρριψη των προϊόντων. Εφαρμόζουμε την προσέγγιση της διαρκούς επαναχρησιμοποίησης των πόρων και αυτό αποτυπώνεται από τον τρόπο που σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας.

Υπάρχει σήμερα μια διαρκής ανάγκη για καινοτομία που σέβεται το περιβάλλον και που είναι σύμφωνη με τα αυστηρότερα κανονιστικά πλαίσια, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η ποιότητα των προϊόντων. Είμαστε περήφανοι που επιτυγχάνουμε συχνά την αναγνώριση από το σύνολο της βιομηχανία δαπέδου καθώς θέτουμε τα οικολογικά πρότυπα στον κλάδο.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ:

• Το πρώτο vinyl δάπεδο στην αγορά χωρίς φθαλικές ουσίες.
• Ο πρώτος κατασκευαστής μοκέτας σε μορφή πλακιδίου με πιστοποίηση Cradle to Cradle® σε επίπεδο Gold για τη σειρά προϊόντων Desso
• Ο πρώτος κατασκευαστής linoleum με πιστοποίηση Cradle to Cradle® σε επίπεδο Gold με το LINOLEUM VENETO ESSENZA 
• Η μόνη σειρά thermoplastic δαπέδου στην αγορά με πιστοποίηση Cradle to Cradle™ Gold, με το  IQ ONE
• Το σύνολο των δαπέδων μας διατηρούν πολύ χαμηλού επιπέδου εκπομπή πτητικών οργανικών ενώσεων

Καινοτομία που σας βοηθάει να δημιουργήσετε μοναδικούς χώρους

Η μεταμόρφωση των χώρων με νέες ιδέες δαπέδου μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη νέων τεχνικών παραγωγής και νέων υλικών, περισσότερα χρώματα και υφές ή απλά με περισσότερη ευελιξία με λύσεις εξατομίκευσης ή αγνής και απλής προσαρμογής.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Οι πιο πρόσφατες τεχνικές καινοτομίες μας σε vinyl ρολλά σχετίζονται με την πρώτη μηχανική απεικόνιση για τη δημιουργία ρεαλιστικής απεικόνισης ξύλου, τις μεγαλύτερες επιφάνειες χωρίς επανάληψη του μοτίβου από κάθε άλλον κατασκευαστή και τις μακριές σανίδες που είναι η τάση σε ξύλινα δάπεδα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Δουλεύοντας με σχήματα, χρώματα και υλικά, οι άνθρωποι μας εργάζονται για να παρέχουν μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση στο σχεδιασμό του δαπέδου με την ανάμιξη διαφορετικών υλικών και σχημάτων. Οι διαφορετικές επιλογές είναι συμβατές και εύκολες στη συναρμολόγηση.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Για να παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια των σχεδιαστών και για να ικανοποιούμε τις ανάγκες της ταυτότητας του κάθε brand, έχουμε βρει τον τρόπο να κάνουμε την εξατομίκευση εύκολη. Προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες με την υποστήριξη ψηφιακών εφαρμογών για να μεταφέρουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα στο δάπεδο: δημιουργία λογοτύπου ή υπογραφής στο δάπεδο με την υπηρεσία Floorcraft ή χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής από την Desso για την προσαρμογή της μοκέτας AIRMASTER®