Στυλ & τάσεις για την κουζίνα

Στυλ & τάσεις για την κουζίνα

Όταν πρόκειται για το design κάθε δωματίου του σπιτιού σας, οι αποφάσεις που παίρνετε για την κουζίνα είναι συχνά οι πιο σημαντικές. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξετε το στυλ της κουζίνας σας, κυρίως λόγω του πρόσθετου κόστους που συνεπάγεται η εγκατάσταση συσκευών και η εργασία των υδραυλικών.

Οι κουζίνες αποτελούν επίσης όλο και περισσότερο μέρος μιας ανοιχτής κάτοψης, η οποία συνδυάζει χώρους καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή τη διαμόρφωση, είναι επίσης σημαντική η δημιουργία ρευστής μετάβασης μεταξύ των σχεδίων των χώρων.

Και τέλος, όταν επιλέγετε από τα πιο πρόσφατα στυλ και τάσεις της κουζίνας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα όσο το στυλ και την αισθητική. Οι κουζίνες παίζουν συχνά κεντρικό ρόλο στο σπίτι, όπου οικογένειες και φίλοι μαζεύονται για φαγητό, χαλάρωση και κοινωνικοποίηση. Είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς χώρους στο σπίτι και ο συνδυασμός στυλ και ανθεκτικότητας θα εξασφαλίσει ότι η κουζίνα σας φαίνεται υπέροχη για πολλά χρόνια.

Δημοφιλείς τάσεις για την κουζίνα σας

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μια νέα κουζίνα ή να ανανεώσετε την υπάρχουσα και αναζητάτε ιδέες, ακολουθούν μερικές δημοφιλείς τάσεις που θα σας εμπνεύσουν.
Φυσικά στοιχεία από πέτρα, όπως πάγκοι και τοίχοι, για την εξισορρόπηση της τάσης προς χρωματιστά ντουλάπια
Ματ μαύρα υλικά, τα οποία δημιουργούν αντιθέσεις με τα ξύλινα ντουλάπια.
Ενσωμάτωση της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων συσκευών υψηλής τεχνολογίας, όπως ψυγεία με ενσωματωμένο wifi
Δίχρωμες ντουλάπες και συρτάρια κουζίνας. Η ανάμιξη λευκού με δύο διαφορετικά χρώματα, ή η αντιστοίχιση χρωμάτωνμε ξύλο, μπορούν να προσφέρουν λεπτές και ενδιαφέρουσες αντιθέσεις όταν γίνονται καλά.
Ανάμιξη και αντιστοίχιση υλικών, συμπεριλαμβανομένης της ανάμειξης στυλ πόρτας.
Ανοιχτά ράφια για την προβολή των σκευών, ειδικά σε αγροικές και κουζίνες βιομηχανικού ύφους. Οι γυάλινες πόρτες και οι βιομηχανική εμφάνιση είναι επίσης στη μόδα.
Άδειοι πάγκοι κουζίνας, με συσκευές αποθηκευμένες σε ντουλάπια αντί σε προβολή.
Βιομηχανική και καθαρή όψη που ενσωματώνει φυσικά στοιχεία και ντουλάπια από ξύλο για μια πιο φυσική εμφάνιση.
Ματ, αντί για γυαλιστερές επιφάνειες
Σύγχρονες κουζίνες και απλοποιημένα σχέδια, υλικά και χαρακτηριστικά.
 

Ποιές αποχρώσεις κουζίνας είναι στη μόδα;

Οι λευκές κουζίνες με λευκά ντουλάπια έχουν κλασική εμφάνιση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια σειρά από στιλ κουζίνας. Και ενώ θα συνεχίσουν να είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν ένα διαχρονικό στυλ σχεδίασης, η προσθήκη χρώματος στις κουζίνες είναι πλέον η τάση. Έπιπλα κουζίνας με έντονα χρώματα, ιδιαίτερα ελαφρύτερες αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του γκρι. Το πράσινο της μέντας είναι πολύ υψηλά στη λίστα μας.