Τοποθέτηση laminate δαπέδου

Τοποθέτηση laminate δαπέδου

Τα νέα μας δάπεδα Laminate προσφέρονται με νέα προφίλ που προσφέρουν φιλικά προς το χρήστη πλεονεκτήματα, απλοποιώντας την εγκατάσταση για τους τελικούς χρήστες. Τα διαισθητικά τους σχέδια εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση, εξαλείφοντας την ανάγκη περίπλοκων εργαλείων. Επιλέξτε τον τρόπο σας: κίνηση μονής αναδίπλωσης προς τα κάτω, συμπλέκουσες σανίδες, σύστημα click ψαροκόκαλου.

Οι σανίδες laminate συνδέονται πολύ σφιχτά για να εξασφαλίσουν εξαιρετική σταθερότητα στην επιφάνεια και η διαφορά ύψους μειώνεται για να δημιουργήσει μια όμορφη, επίπεδη επιφάνεια.

 

Είναι εύκολο να τοποθετήσετε το laminate δάπεδο μόνοι σας;

Το Laminate είναι ένας από τους πιο εύκολους τύπους δαπέδων για να τοποθετήσετε μόνοι σας, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και οι άπειροι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να εγκαταστήσουν μόνοι τους ένα δάπεδο Laminate.

Κάθε συλλογή διαθέτει ένα ειδικό σύστημα κλικ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη και αποτελεσματική αναβάθμιση δαπέδου.

  • 5G σύστημα click που γίνεται με μια απλή κίνηση αναδίπλωσης για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
  • Σύστημα ασφάλισης Force-fit Uniclic® που προσφέρει απρόσκοπτη εγκατάσταση με αλληλένδετες σανίδες που επιτρέπουν λειτουργικότητα αυξημένης αντοχής στο νερό, ενισχύοντας έτσι την ανθεκτικότητα του προϊόντος.
  • Σύστημα κλειδώματος Herringbone που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαχρονικό και κομψό φινίρισμα στο δωμάτιό σας.

 

Δεν χρειάζονται ειδικά εργαλεία ή δεξιότητες για την τοποθέτηση Laminate δαπέδου. Οι σανίδες μπορούν να κοπούν με πριόνι χειρός ή μερικές φορές με σέγα. Η τοποθέτηση του Laminate δαπέδου μας δεν απαιτεί κόλλα. Πολλά άτομα μπορούν να εγκαταστήσουν ταυτόχρονα. Ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου σας, μπορείτε γενικά να τοποθετήσετε Laminate δάπεδα σε μια μέρα.

Τα δάπεδα laminate είναι σχεδιασμένα για πλωτή τοποθέτηση, πράγμα που σημαίνει ότι συνδέονται μεταξύ τους αλλά όχι με το υποδάπεδο. Ένα υπόστρωμα αφρού, το οποίο παρέχει ιδιότητες μείωσης του ήχου, βρίσκεται ανάμεσα στο Laminate και το υποδάπεδο. Τα δάπεδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά την πλωτή εγκατάσταση.

Είναι απαραίτητη η χρήση υποστρώματος;

Ναι, η χρήση του υποστρώματος είναι απαραίτητη κατά την τοποθέτηση laminate δαπέδου επειδή βοηθά τις σανίδες να είναι τοποθετούνται πιο ομαλά, να συνδέονται καλύτερα και να παρέχουν καλύτερη ακουστική μόνωση.

Τα laminate δάπεδα πρέπει να «επιπλέουν» πάνω από το υποδάπεδο και το υπόστρωμα πρέπει να χρησιμοποιείται για να εξασφαλιστεί η ομοιόμορφη κατανομή του δαπέδου. Εκτός από την παροχή της απαραίτητης στήριξης και σταθερότητας στο πάτωμα, ένα υπόστρωμα λειτουργεί ως φράγμα κατά της υγρασίας και μείωνει το θόρυβο. 

Τι κόλλα να χρησιμοποιήσω για την τοποθέτηση του laminate;

Τα Laminate τοποθετούνται πλωτά. Οι σανίδες συνδέονται μεταξύ τους με ένα σφιχτό σύστημα κλικ και δεν κολλούνται στο υποδάπεδο.