Στυλ & τάσεις για το μπάνιο

Στυλ & τάσεις για το μπάνιο

Είτε αναδιαμορφώνετε είτε απλώς ανανεώνετε το μπάνιο σας, μάθετε περισσότερα για τα πιο πρόσφατα στυλ και τις τάσεις για το μπάνιο. Δείτε ιδέες διακόσμησης και εμπνευστείτε.

Οι τελευταίες τάσεις για το μπάνιο

Ακολουθούν μερικές από τις τελευταίες τάσεις που συνδυάζουν το στυλ με τη λειτουργικότητα για να δημιουργήσουν έναν ιδανικό χώρο για εσάς και την οικογένειά σας.

• Η ταπετσαρία είναι πάλι στη μόδα. Ενθαρύνονται οι τολμηρές, γραφικές εκτυπώσεις οι οποίες τονίζονται σε ένα μικρό χώρο όπως το μπάνιο.
• Το μαύρο, αντί για το γκρι, είναι η νέα τάση σε ότι αφορά το χρώμα. Η γενική συμβουλή είναι να παραμείνετε σε πιο ανοιχτόχρωμα χρώματα για να δημιουργήσετε μια αίσθηση μεγέθους σε ένα χώρο, αλλά τα πιο σκούρα χρώματα προσθέτουν βάθος και είναι η τάση αυτή τη στιγμή στο μπάνιο.
Τόνοι φυσικού ξύλου. Σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμα πλακάκια και άλλα οργανικά στοιχεία, το ξύλο δημιουργεί έναν όμορφο φυσικό χώρο και κάνει το μπάνιο σας πιο θερμό και ελκυστικό.
Καμπίνες μπάνιου βιομηχανικής όψης. Οι καμπίνες αυτές έχουν μαύρο πλαίσιο αντί για το τυπικό από χρώμιο και κυριαρχούν σε βιομηχανικά, μοντέρνα και σύγχρονα σχέδια. Μπορούν να συνδυαστούν με κομψά μαύρα και λευκά στοιχεία και βιομηχανικά στοιχεία που δημιουργούν αντιθέσεις, όπως εκτεθειμένα υδραυλικά καθώς και δάπεδα από ξύλο.
• Τα κρεμαστά έπιπλα μπάνιου δημιουργούν μια καθαρή, απλή και μοντέρνα εμφάνιση.
Ντουζιέρες φηφιακού ελέγχου.  Η έξυπνη τεχνολογία βρίσκει το δρόμο της σε κάθε γωνία του σπιτιού και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα ντους ψηφιακού ελέγχου σας επιτρέπουν να διατηρείτε τον έλεγχο και τη ροή του ντους και αποθηκεύουν το επιθυμητό επίπεδο θερμοκρασία και ροής για το επόμενο σας μπάνιο.
Πλακίδια με μοτίβα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πιο σημαντικό αντίκτυπο ειδικά σε μικρούς χώρους όπως το μπάνιο.

Ιδέες διακόσμησης για το μπάνιο

Εάν αισθάνεστε ότι το μπάνιο σας χρειάζεται ανανέωση, υπάρχουν πολλές μικρές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε που μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο. Ο φωτισμός και το χρώμα, για παράδειγμα, είναι δύο από τους πιο γρήγορους και φθηνότερους τρόπους για να αλλάξετε την εμφάνιση του μπάνιου σας. Ακολουθούν μερικές απλές ιδέες διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε την εμφάνιση του χώρου σας.

• Αλλάξτε τον φωτισμό. Με τόση μεγάλη ποικιλία σε στυλ φωτισμού από πολυελαίους έως κρεμαστά φώτα, μπορείτε εύκολα να βρείτε νέα φωτιστικά τα οποία θα αλλάξουν αμέσως την εμφάνιση του μπάνιου σας. Και κατά την εγκατάσταση λαμπτήρων, προτείνεται να αποφύγετε τους κίτρινους, ψυχρούς ή φωσφορίζοντες λαμπτήρες και να επιλέξετε φυσικό φωτισμό.
Βάψτε τους τοίχους. Ένα γρήγορο βάψιμο αλλάζει απευθείας την εμφάνιση του χώρου σας. Βάλτε αποχρώσεις του νερού για ένα καταπραυντικό εφέ ή πιο τολμηρές και σκούρες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα πιο δραματικό εφέ.
Βάλτε λίγη φύση στο εσωτερικό σας. Introduce plants to create a fresh, natural feel to your bathroom. Επιλέξτε φυτά που τα ευνοεί η υγρασία, όπως ο κισσός και η φτέρη.
• Βάλτε καλάθια ή κουτιά αποθήκευσης κάτω από το νεροχύτη. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών. Τα ψάθινα καλάθια για παράδειγμα προσθέτουν μια γήινη αίσθηση.
• Ανανεώστε αντικείμενα όπως βρύσες νεροχύτη, λαβές συρταριών και ράφια για το κρέμασμα πετσετών. Αν και αυτά τα αντικείμενα μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, η ανανέωση τους μπορεί να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του μπάνιου σας.

Starfloor Click Ultimate 30 36006015
ICONIK 300s Meton light grey