Starfloor Click Ultimate 30, η νέα συλλογή vinyl δαπέδου άκαμπτου πυρήνα

Starfloor Click Ultimate 30, η νέα συλλογή vinyl δαπέδου άκαμπτου πυρήνα

Σας παρουσιάζουμε τη νέα συλλογή vinyl δαπέδου της Tarkett με άκαμπτο πυρήνα. Το δάπεδο της νέας συλλογής είναι αδιάβροχο, ηχομονωτικό και προσφέρει κορυφαία αντοχή. Αυτό που κάνει τη συλλογή Starfloor Click Ultimate 30 να ξεχωρίζει από τις άλλες συλλογές vinyl δαπέδου, είναι ο σκληρός πυρήνας της, ο οποίος παρέχει δομική σταθερότητα αντίστοιχη με τις λύσεις δαπέδου που κατασκευάζονται από ξύλο και laminate. 

Τοποθετείται παντού και αντέχει στην καθημερινή ζωή

Το δάπεδο Starfloor Click Ultimate 30 κατασκευάζεται για να μπορεί να διαχειριστεί τα καθημερινά ''δράματα της ζωής'' όπου και αν συμβαίνουν. Αντέχει στις προκλήσεις της καθημερινής ζωής, ανεξάρτητα από το σημείο όπου το τοποθετείτε, είτε πρόκειται για τα υπονοδωμάτια, το καθιστικό ή ακόμα και το μπάνιο.

Η βελτιωμένη κατασκευή του, με άκαμπτο πυρήνα, δίνει στην Starfloor Click Ultimate 30 εξαιρετική σταθερότητα και αντοχή. Δεν θα αλλοιωθεί, ούτε θα διογκωθεί με την πάροδο του χρόνου, διατηρώντας το σχήμα και το μέγεθος του, ακόμα και σε ακραίες μεταβολές της θερμοκρασίας από 10° C σε 50° C, ενώ παράλληλα η όμορφη του εμφάνιση δεν επηρεάζεται από το νερό, το κρύο ή τη ζέστη. Στην πραγματικότητα, το Starfloor Click Ultimate 30 είναι τόσο ανθεκτικό ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται σχεδόν κάθε είδους φθορά. Και επειδή είναι αδιάβροχο και εύκολο στην τοποθέτηση, μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω από κεραμικά πλακάκια μπάνιου με αρμούς πλάτους έως και 6 mm.

Τα δάπεδα της συλλογής Starfloor Click Ultimate 30 μπορούν να διαχειριστούν όλες τις προκλήσεις της οικογενειακής ζωής και να παραμείνουν όμορφα. 

Starfloor Click Ultimate 30, Rigid LVT flooring, Luxury Vinyl Tiles, LVT, Wood effect viny tiles

Ο καθένας μπορεί να τα τοποθετήσει

Σχεδόν κάθε είδος δαπέδου απαιτεί κάποιο είδος προετοιμασίας υποστρώματος. Χάρη στην ενσωματωμένη ακουστική υποστήριξη, το Starfloor Click Ultimate 30 δεν χρειάζεται πρόσθετo ακουστικό υπόστρωμα. Ο άκαμπτος πυρήνας του σημαίνει ότι μπορεί να καλύψει τις μικρές προσκρούσεις και τις ανομοιομορφίες της επιφάνειας που συνήθως βρίσκονται σε παλαιότερα ή κατεστραμμένα δάπεδα.

Το Starfloor Click Ultimate 30 μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας πάνω σε κεραμικά πλακάκια (με αρμούς πλάτους έως και 6 mm) και τα περισσότερα υπάρχοντα υποδάπεδα χωρίς έξοδα και προβλήματα στην εκ των προτέρων επισκευή των υφιστάμενων επιφανειών. Είναι η ιδανική επιλογή για γρήγορες και αποτελεσματικές ανακαινίσεις.

Επειδή η δομή του είναι σε σανίδες ή πλακίδια, μπορεί να εγκατασταθεί βήμα-βήμα. Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε ολόκληρο το δωμάτιο, απλά μετακινήστε τα έπιπλα καθώς καλύπτετε κάθε περιοχή.

Επιπλέον, το σύστημα 3L TripleLock Click καθιστά τη διαδικασία τοποθέητσης μεταξύ των ευκολότερων και ταχύτερων στην αγορά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας κόφτης για να κόψετε τα πλακίδια ή τις σανίδες. Ξεχάστε τα φανταχτερά εργαλεία και τα θορυβώδη μηχανήματα. Ξεχάστε τη συγκόλληση, το στέγνωμα ή την αναμονή. Μόλις το δάπεδο τοποθετηθεί, είναι έτοιμο για χρήση.

Και αν θέλετε την ευελιξία να ανανεώσετε τη διακόσμησή σας, το Starfloor Click Ultimate 30 είναι επίσης πολύ απλούστερο και οικονομικότερο για να αλλάξετε από τα κεραμικά δάπεδα.

Απαραίτητο. Απλό. Φυσικό.

Το StarFloor Click Ultimate 30 μπορεί να βοηθήσει τους οικιακούς χρήστες να εκφράσουν τη δημιουργική τους διάθεση. Η συλλογή προσφέρει 18 φρέσκα, σύγχρονα με με ματ φινίρισμα σχέδια που κυμαίνονται από απαλές, ρουστίκ αποχρώσεις σε λευκό-πλυμένες αποχρώσεις έως και μεταλλικά φινιρίσματα. Η μοναδική επιφάνεια που υπάρχει σε ορισμένες συλλογές καταγράφει τις υφές του υλικού που την ενέπνευσαν. Τόσο στο μάτι όσο και στο κάτω μέρος, το φινίρισμα είναι ευχάριστα αυθεντικό και ακριβές.

Υπάρχει κάτι που να ταιριάζει με την εμφάνιση και την αίσθηση όλων των δωματίων. Απλά επιλέξτε την ουσία και το χρώμα που αντικατοπτρίζουν το εσωτερικό και τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε. Εμπνευσμένη από την καθημερινή ζωή και σχεδιασμένη με φυσική απλότητα, αυτή η εύχρηστη, άκαμπτη συλλογή LVT ικανοποιεί όλες τις δημιουργικές σας προσδοκίες. Επιλέξτε ομορφα σχέδια και συνδυασμούς από την επιλογή Starfloor Click του Ultimate για να δημιουργήσετε μια διαχρονική εμφάνιση.

Starfloor Click Ultimate 30, Rigid LVT flooring, Luxury Vinyl Tiles, LVT, Wood effect viny tiles

Το ηχο-μονωτικό δάπεδο

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαμβάνετε την αίσθηση και την άνεση ενός νέου δαπέδου καθώς βαδίζετε. Το δάπεδο StarFloor Click Ultimate 30 είναι μια πραγματική απόλαυση για τα πόδια σας.

Η πρωτοποριακή ακουστική υποστήριξη μας μειώνει σημαντικά τον ήχο της βάδισης στο δάπεδο, κατά 18dB. Είτε βαδίζετε με γυμνά πόδια είτε όχι, οι ιδιότητες απορρόφησης ήχου του Starfloor Click Ultimate 30 σημαίνουν πιο αθόρυβα βήματα και πιο ήσυχη ακουστική εμπειρία. Τώρα, η κίνηση γύρω από το σπίτι είναι πιο φιλική στα αυτιά απ 'ό, τι με άλλα σκληρά δάπεδα. Ακόμη και τα υπνοδωμάτια των παιδιών θα είναι πιο ήσυχα. Η ζωή στο σπίτι ξαφνικά ακούγεται πιο ξεκούραστη!

Τα δάπεδα της συλλογής Starfloor Click Ultimate 30 είναι η ιδανική επιλογή για νέους ιδιοκτήτες σπιτιού και λάτρεις του design που θέλουν έναν ευκολότερο τρόπο να δημιουργήσουν τη δική τους εμφάνιση. Απαιτεί μικρή ή καθόλου προετοιμασία υποδαπέδου ενώ προσφέρει μια γρήγορη και απλή διαδικασία τοποθέτησης και ένα άκαμπτο, ανθεκτικό δάπεδο που είναι ταυτόχρονα υδατοστεγές και αδιάβροχο.

Αν είστε έμπορος λιανικής πώλησης, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να κάνετε λήψη του κιτ εργαλείων Starfloor Click Ultimate 30:

Συλλογή εικόνων