Η απόλυτη λύση δαπέδου Starfloor Click Ultimate

Η απόλυτη λύση δαπέδου Starfloor Click Ultimate

Το περιβάλλον στο σπίτι μας είναι μοναδικό και η ανακαίνιση του είναι ένα έργο πρωταρχικής σημασίας. Η ανακαίνιση δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη και εύκολη υπόθεση. Το Starfloor Click Ultimate, το νέο άκαμπτο vinyl πλακίδιο της Tarkett, είναι η απόλυτη  λύση δαπέδου για ένα ξεχωριστό interior design . Πάνω απ 'όλα, θα αντισταθεί στη φθορά της καθημερινής ζωής σε πολυάχολα σπίτια με παιδιά που πηγαινοέρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το Starfloor Click Ultimate συνδυάζει τη ρεαλιστική εμφάνιση και την αίσθηση του ξύλου και της πέτρας με την ανθεκτικότητα των vinyl δαπέδων.

Μια λύση εξαιρετικής ανθεκτικότητας

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην κυκλοφορία, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για οικιακούς χώρους υψηλών απαιτήσεων. Χάρη στην καινοτομία του Rigid Composite Core (RCC) αντέχει σε ακραίες διακυμάνσεις θερμοκρασίας σε περιοχές όπως βεράντες (μέχρι 60 °) καθώς και εσοχές, γρατζουνιές και λεκέδες. Μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για την προστασία του δαπέδου από την καθημερινή φθορά. Επιπλέον, είναι 100% αδιάβροχo*.

*Συμβουλευτείτε τις οδηγίες εγκατάστασης

Τοποθετήστε το παντού

Με το Starfloor Click Ultimate, η διαδικασία τοποθέτησης μειώνεται σε ελάχιστο χρόνο, καθώς απαιτείται από ελάχιστη έως καθόλου προετοιμασία του υπο-δαπέδου. Μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί πάνω σε κεραμικά πλακίδια*. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται προετοιμασία του υποδαπέδου πριν από την εγκατάσταση. Η δεύτερη φάση της τοποθέτησης  είναι επίσης μικρότερη χάρη σε ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα click δαπέδου, το σύστημα i4F triple lock click system. Αυτό το σύστημα τοποθέτησης  είναι ένα από τα πιο γρήγορα στην αγορά σήμερα και κάνει την εγκατάσταση έως και 30% ταχύτερη από άλλα συστήματα.

*πάνω από κεραμικά πλακάκια με αρμό με μέγιστο πλάτος 8mm, και μέγιστο βάθος 3mm

Ήσυχοι και φιλόξενοι χώροι

Το Starfloor Click Ultimate διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ηχοαπορροφητικό υπόστρωμα. Η μετάδοση του ήχου μεταξύ των δωματίων μειώνετε κατά 19dB, χάρη στην τεχνολογία soundblock.Όλα αυτά μειώνουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος στο σπίτι και το καθιστούν πιο ήσυχο και πιο φιλόξενο.

Μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια

Το Starfloor Click Ultimate παρέχει ένα πολύ υψηλής ποιότητας αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς η συλλογή περιλαμβάνει μορφές σε φυσικές υφές ξύλου και πέτρας με ματ φινίρισμα και ανάγλυφη απεικόνιση στην επιφάνεια του χάρη στην τεχνολογία Plus effect EIR technology της Tarkett (Embossed in Register).

Το Starfloor Click Ultimate συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των LVTs με την κορυφαία αισθητική των δαπέδων σε μορφή ξύλου και πέτρας.

Συλλογή εικόνων

Προτεινόμενη συλλογή