Σχέδια και χρώματα vinyl δαπέδων

Σχέδια και χρώματα vinyl δαπέδων

Το vinyl είναι μια πολύ ανθεκτική στη φθορά και το νερό, χαμηλών αναγκών συντήρησης, ελκυστική και προσιτή επιλογή δαπέδων που είναι επίσης απλή και εύκολη στην εγκατάσταση. Αλλά ένα από τα πράγματα που διαφοροποιούν πραγματικά το vinyl  από τις εναλλακτικές επιλογές δαπέδων είναι η ευελιξία του όσον αφορά το design, το χρώμα και το στυλ.

Σύγχρονα ή κλασικά στυλ, στενές ή φαρδιές σανίδες και πλακίδια, εξάγωνα ή μοτίβα, πέτρα ή ξύλο - το φάσμα των επιλογών είναι ατελείωτο. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια ολόκληρη γκάμα στυλ σε τάσεις, όπως ξυλεία από ρουστίκ, ματ φινίρισμα ή πλατιές σανίδες, για να αναφέρουμε μερικά. Αν ψάχνετε για μια σχεδιαστική, ελκυστική επιλογή δαπέδων που είναι επίσης ανθεκτική και πρακτική, το vinyl δάπεδο σας προσφέρει ένα πλούσιο δημιουργικό πεδίο και πολύ μεγάλη ελευθερία.

Ποιες είναι οι διαφορετικές επιλογές design στα LVT και τα vinyl ρολά;

Συλλογές Luxury Vinyl Tiles (LVT) 


Στην Tarkett, προσφέρουμε αρκετές συλλογές LVT, με κάθε μια από αυτές να προσφέρει μια επιλεγμένη σειρά διαφορετικών σχεδίων για να μεταμορφώσει την εμφάνιση και την αίσθηση οποιουδήποτε χώρου στο σπίτι σας.

Δείτε την πλήρη σειρά των LVT σχεδίων μας.

Συλλογές vinyl ρολών 

Η Tarkett προσφέρει διάφορες συλλογές οι οποίες χωρίζονται με βάση το πάχος τους. Σε κάθε συλλογή, θα βρείτε επίσης και διαφορετικά πάχη σε ότι αφορά το στρώμα φθοράς - με παχύτερες επιλογές στρώματος φθοράς για δωμάτια που έχουν υψηλή κυκλοφορία και απαιτούν υψηλότερα επίπεδα αντοχής και αντοχής και επιλογές λεπτότερων στρωμάτων φθοράς για δωμάτια που έχουν λιγότερες απαιτήσεις.

Κάθε συλλογή προσφέρει μια σειρά από επιλογές design. Έτσι, μόλις προσδιορίσετε το πάχος που χρειάζεστε και το στρώμα φθοράς, πρέπει να επιλέξετε ένα σχέδιο!

Δημιουργημένη για να συμπληρώνει κάθε στυλ εσωτερικής διακόσμησης, η σειρά vinyl δαπέδων εμπνέεται από τέσσερις κύριες σχεδιαστικές κατευθύνσεις - Breathe, Majestic Nature, Good Vibes και Bohemian Explorer.

Κάθε κατεύθυνση προσφέρει άφθονα όμορφα χρώματα, μοτίβα και υφές και φέρνει μεγαλύτερη ευκρίνεια και βάθος από ποτέ. Επιλέξτε από έντονα και φωτεινά χρώματα, όπως πορτοκαλί, τιρκουάζ, κεράσι, μπλε και κόκκινο, έως κλασικές αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού, του γκρι και του μπεζ. Επιλέξτε συμπαγή χρώματα, ελαφρύτερες ή πιο σκούρες αποχρώσεις ή περισσότερες φυσικές αποχρώσεις που αναπαράγουν την ομορφιά των κεραμικών πλακιδίων ή των δαπέδων από σκληρό ξύλο. Μια σχεδόν απεριόριστη γκάμα επιλογών σχεδιασμού και συνδυασμών χρωμάτων σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικά προσαρμοσμένο vinyl δάπεδο για να βελτιώσετε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας.

Αποδίδει το vinyl δάπεδο σωστά την όψη και αίσθηση του ξύλου;

Το LVT (πολυτελές δάπεδο βινυλίου) είναι ένας τύπος vinyl δαπέδου που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται πολύ αποτελεσματικά τις επιλογές δαπέδων από φυσικά υλικά, όπως ξύλο, πέτρα και κεραμικά πλακίδια. Χάρη στην τεχνολογική πρόοδο και τη βελτιωμένη ικανότητα σχεδίασης, τα vinyl δάπεδα μπορούν τώρα να μοιάζουν και να δείχνουν σχεδόν όμοια με τα προϊόντα που μιμούνται.

Στην Tarkett, όλα τα προϊόντα vinyl δαπέδου έχουν ένα διακοσμητικό στρώμα υψηλής ευκρίνειας, για να δημιουργήσουν ένα απίστευτα ρεαλιστικό φινίρισμα από φυσικό ξύλο ή από κεραμικά πλακίδια. Η γκάμα LVT και η σειρά Starfloor Click Ultimate, ειδικότερα, ειδικεύεται σε σχέδια και στυλ ξύλου. Στη συνέχεια, προχωράμε το σχεδιασμό ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας την τεχνική ανάγλυφης απεικόνισης. Αυτή η τεχνική χαράζει εφέ στις σανίδες σας για να αναπαράγει τη φυσική ουσία του ξύλου, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε και να αισθάνεστε τις υφές, όπως θα κάνατε στο πραγματικό ξύλινο δάπεδο. Το LVT διατίθεται επίσης σε μορφή σανίδας, για να μιμηθεί περαιτέρω την εμφάνιση του πραγματικού ξύλου.
Δείτη την πλήρη σειρά μας των ξύλινων σχεδίων LVT .

Μπορώ να χρησιμοποιήσω διαφορετικά σχέδια και χρώματα vinyl δαπέδου για διαφορετικά δωμάτια στο σπίτι μου;

Απολύτως! Η δυνατότητα χρήσης δαπέδων βινυλίου για τη δημιουργία διαφορετικής εμφάνισης και αίσθησης για τα διαφορετικά δωμάτια στο σπίτι σας είναι σχεδόν απεριόριστη. Χάρη στην απίστευτη ευελιξία του βινυλίου, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού και στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε τυχαία χρώματα και μοτίβα ή μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από υφές φινιρίσματος που μιμούνται ένα φυσικό υλικό όπως ξύλο ή πέτρα.

Κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας έχει διαφορετικό σκοπό. Παίζοντας με τη σειρά σχεδίων και χρωμάτων των vinyl δαπέδων σας και συνδυάζοντας σχέδια και υφές, μπορείτε να δημιουργήσετε εντελώς νέες ατμόσφαιρες σε κάθε έναν από τους προσωπικούς σας χώρους. Το vinyl είναι η τέλεια επιλογή δαπέδων για όσους από εσάς επιθυμείτε ένα ειδικά σχεδιασμένο δάπεδο με ελευθερία να εκφράσετε πλήρως τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας.