Country στυλ εσωτερικού σχεδιασμού

Country στυλ εσωτερικού σχεδιασμού

Τι είναι το country στυλ εσωτερικού σχεδιασμού;

Ο country εσωτερικός σχεδιασμός αντιπροσωπεύει ένα απλό και άνετο στιλ διακόσμησης, το οποίο δημιουργεί την αίσθηση μιας απλής ζωής στην εξοχή. Η παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει παστέλ και φωτεινά χρώματα και μπορεί να ενσωματώσει στοιχεία σχεδίασης, όπως vintage προϊόντα και μεταχειρισμένα αξεσουάρ. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός country στιλ εσωτερικού χώρου περιλαμβάνουν ξύλο, τούβλα και πέτρα, μαζί με άλλα φυσικά υλικά. Τα εκτεθειμένα δοκάρια, η ξύλινη επένδυση και το ξύλινο δάπεδο είναι όλα κλασικά στοιχεία country σχεδίασης. Οι σειρές ξύλινων δαπέδων και οι συλλογές με όψη ξύλου προσφέρουν άπειρες επιλογές και έμπνευση για να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο ξύλινο δάπεδο για το δωμάτιο σας σε στιλ country.

Μια ποικιλία από άλλες λεπτομέρειες μπορούν να ενσωματωθούν στο σχέδιό σας για να προσθέσετε ένα country στυλ. Αυτές οι λεπτομέρειες ποικίλλουν ανάλογα με τη συγκεκριμένη παραλλαγή στο country στυλ που επιλέγετε. Για παράδειγμα, μπορεί να ψάχνετε για ένα πιο μοντέρνο στυλ ή για ένα πολύ αυθεντικό και παραδοσιακό country στυλ . Ή ίσως ψάχνετε για μια τοπική παραλλαγή, όπως αγγλικό ή γαλλικό country στιλ.

ICONIK 260D Provenza light beige
Starfloor Click Ultimate 30 Galloway paysage courbe

Παραλλαγές στυλ country εσωτερικού σχεδιασμού

Ο country εσωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει διάφορα στυλ, που κυμαίνονται από σύγχρονα country έως country αγροικίας και περιλαμβάνουν ξεχωριστά τοπικά στυλ όπως αγγλικά, από την Τοσκάνη, Σκανδιναβικά και γαλλικά. Ενώ καθένα από αυτά τα στυλ έχει τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία του, όλα μοιράζονται το ίδιο casual και άνετο στυλ διακόσμησης. Ακολουθούν μερικά από τα μοναδικά στοιχεία της country εσωτερικής διακόσμησης της Γαλλίας, που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ country σχεδιασμού.

Γαλλικό Country Στυλ

Μια δημοφιλής τοπική παραλλαγή του country στυλ σχεδιασμού είναι το γαλλικό country στυλ. Αυτό το στλυ σχεδιασμού χαρακτηρίζεται από φωτεινές λευκές, λεπτές κρεμ αποχρώσεις, ανοιχτό μπλε και κίτρινο, ή ζεστούς, γήινους τόνους κόκκινου, κίτρινου ή χρυσού. Συνδυάζεται με φυσικά υλικά όπως τούβλα, πέτρα, ρουστίκ ξύλινα πατώματα και φθαρμένα και διακοσμητικά ξύλινα έπιπλα.
Το γαλλικό country στιλ μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συλλογές από περίτεχνα πιάτα από πορσελάνη και διακοσμητικά μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα και υφάσματα. Τα υφάσματα με προέλευση από την Προβηγκία προσθέτουν μια ξεχωριστή γαλλική πινελιά. Υφάσματα με κλαδιά ελιάς, ηλιοτρόπια, λεμόνια δημιουργούν εικόνες της γαλλικής υπαίθρου και της γαλλικής ποιμαντικής ζωής.

Country ιδέες διακόσμησης

Το country στυλ έχει πολλές διαφορετικές όψει και ευέλικτα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βασικά στοιχεία σχεδίασης και διακοσμήσης που θα θέλετε να λάβετε υπόψη κατά τη δημιουργία μιας country εμφάνισης . Ακολουθούν μερικές ιδέες country στυλ διακόσμησης για να ξεκινήσετε.

Rustic επίπλωση

• Επιλέξτε φινιρίσματα από φυσικό ξύλο και έπιπλα που συμπληρώνουν έναν χαλαρό παρά επίσημο τρόπο ζωής.
• Συνδυάστε τα μεταχειρισμένα ξύλινα έπιπλα με άλλα κομμάτια για να προσθέσετε γοητεία και αίσθηση άνεσης.
• Αξιοποιήστε μέταλλα με country στυλ, ορείχαλκο ή κρεβάτια με πλαίσιο στα υπνοδωμάτια.

 

Φυσικά υλικά

• Εγκαταστήστε φυσικά ξύλινα δάπεδα και χρησιμοποιήστε πέτρα σε τζάκια ή τοίχους.
• Κρατήστε τους εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα και βάψτε τους σε φυσικές αποχρώσεις που είναι ζεστές και φιλόξενες, όπως ζεστά κίτρινα και υπόλευκα χρώματα. Οι παστέλ αποχρώσεις και τα απαλά χρώματα μπορούν επίσης να λειτουργήσουν καλά.
• Διακοσμήστε τα ταβάνια με εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια.
• Χρησιμοποιήστε φυσικά υφάσματα και υφαντά, με υλικά όπως από λιναρόσπορο και βαμβάκι.

Διακοσμητικές συλλογές

• Βάλτε τις συλλογές σας σε προβολή, ειδικά συλλογές vintage αντικειμένων και μεταχειρισμένων αξεσουάρ. Μπορείτε να προμηθευτείτε αγροτικά λείψανα από καταστήματα με αντίκες και από εκθέσεις, όπως στάμνες από σμάλτο, κουτιά γάλακτος, ξύλινα μπολ και καλάθια για μια πιο αυθεντική country γοητεία.
• Εγκαταστήστε απλά ανοιχτά ράφια στην κουζίνα, έτσι ώστε τα πιάτα να είναι εύκολα προσβάσιμα και να φαίνονται. Μια κρεμάστρα από σίδερο θα τονίζει επίσης όμορφα τα δοχεία και τα σκεύη σας από χαλκό και χυτοσίδηρο.