Laminate δάπεδα στο καθιστικό και τα υπνοδωμάτια

Laminate δάπεδα στο καθιστικό και τα υπνοδωμάτια

Laminate δάπεδα στο καθιστικό και τα υπνοδωμάτια

Για τους ιδιοκτήτες που αναζητούν το φινίρισμα του ξύλου για το πάτωμα του καθιστικού ή του υπνοδωματίου τους, αλλά βρίσκουν απρόσιτες τις τιμές των ξύλινων δαπέδων, το laminate προσφέρει μια ελκυστική και προσιτή εναλλακτική λύση. Το laminate μπορεί να αποδίδει τέλεια την εμφάνιση φυσικών υλικών δαπέδου όπως το ξύλο, καθώς και άλλα φυσικά υλικά όπως πλακάκια και πέτρες, αλλά σε πολύ πιο προσιτή τιμή.

Το υψηλής ποιότητας laminate δάπεδο είναι επίσης πολύ ανθεκτικό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει βαριά έπιπλα καθιστικού και υπνοδωματίου χωρίς να χαράζεται. Η ανθεκτική επικάλυψη προστατεύει επίσης την επιφάνεια από το ξύσιμο και το ξεθώριασμα, γεγονός που καθιστά το laminate ιδανικό για χώρους όπου υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία και επίσης σπίτια με κατοικίδια.

Είναι το laminate δάπεδο κατάλληλο για το καθιστικό και τα υπνοδωμάτια;

 

Το laminate δάπεδο είναι κατάλληλο για το καθιστικό και τα υπνοδωμάτια για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων.

Το laminate δάπεδο είναι πολύ ανθεκτικό καθώς έχει ένα επεξεργασμένο, εξαιρετικά ισχυρό ανώτερο στρώμα, το οποίο το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στις γρατζουνιές, τους λεκέδες και την υγρασία. Αυτή η ανθεκτικότητα το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για περιοχές με μεγάλη κίνηση, όπως το καθιστικό. Είναι επίσης υπέροχο για οικογένειες με κατοικίδια. Στην Tarkett, εγγυόμαστε τα δάπεδα από laminate για 20-25 χρόνια, ανάλογα με το προϊόν.

Το laminate είναι προσιτό και εύκολο στην τοποθέτηση, ειδικά σε σύγκριση με εναλλακτικές επιλογές δαπέδων καθιστικού και υπνοδωματίου, όπως μασίφ και ημιμασίφ ξύλο. Αυτό καθιστά το laminate μια ελκυστική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιών με μικρό προϋπολογισμό. Είναι επίσης ένα από τα πιο έυκολα δάπεδα στην τοποθέτηση και μπορεί συνήθως να γίνει ως έργο DIY, χωρίς την ανάγκη επαγγελματιών. Στην Tarkett, τα δάπεδα από laminate διαθέτουν 2 εύχρηστα συστήματα κουμπώματος κλικ που επιτρέπουν την εγκατάσταση χωρίς κόλλα: ANGLE LOCK ή UNIFIT®.

Το Laminate διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
Και το καλύτερο από όλα, το έλασμα, όπως το δάπεδο βινυλίου, έρχεται σε μια σειρά από στυλ και σχέδια, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων που μιμούνται φυσικά υλικά όπως ξύλο, κεραμικά πλακίδια και φυσική πέτρα. Είτε ψάχνετε για παραδοσιακά ή μοντέρνα σχέδια, ανοιχτά ή σκούρα χρώματα, δρύινα ή πέτρινα βλέμματα ή ιδέες για μικρούς ή μεγάλους χώρους, το laminate προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού. Τα δάπεδα από laminate μπορούν επίσης να συντονιστούν με όμορφα χαλιά περιοχής για να προσθέσετε επιπλέον υφή και ζεστασιά στα δωμάτιά σας. Με μια τέτοια γκάμα επιλογών, σίγουρα θα βρείτε ένα σαλόνι και ένα πάτωμα υπνοδωματίου που ταιριάζει απόλυτα με τις προτιμήσεις του εσωτερικού σας σχεδιασμού.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συλλογές laminate της Tarkett.

How do you lay laminate flooring in a living room and bedroom?

How to lay your laminate floors in the living room and bedroom varies depending on the product you choose. In most cases, laminate floors come with a tongue and groove click installation system that requires you to simply snap the boards together. And in all cases, you'll need a flat, clean base floor upon which to install your laminate flooring.

Find out more about how to install your Tarkett laminate flooring.

Πως να συντηρήσετε το laminate δάπεδο στο καθιστικό και τα υπνοδωμάτια;

Το να διατηρείτε καθαρά τα δάπεδα από laminate στην κουζίνα είναι απλό εφόσον ακολουθείτε μερικά βασικά βήματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε σε καθημερινή βάση είναι να σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα ή με μαλακή σκούπα. Για πιο έντονο καθαρισμό, χρησιμοποιήστε μια καλά στιμμένη σφουγγαρίστρα με μικροίνες ή ένα καλά στιμμένο πανί με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό μία φορά την εβδομάδα.

Μάθετε περισσότερα για το πως να καθαρίσετε και να συντηρήσετε το laminate δάπεδο σας.