Σχέδια και αποχρώσεις laminate δαπέδων

Σχέδια και αποχρώσεις laminate δαπέδων

Σχέδια και αποχρώσεις laminate δαπέδων

Το Laminate είναι ένα ευέλικτο υλικό δαπέδου που προσφέρει πολλές δυνατότητες σχεδιασμού. Εκτός από τα εφέ ξύλου, μπορείτε επίσης να επιλέξετε σχέδια από πέτρα, σχιστόλιθο και κεραμικά πλακίδια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μέσα από πολλά χρώματα, διαφορετικά μεγέθη σανίδων και μια σειρά από υφές και αρμους. Στην Tarkett, τα laminate δάπεδα μας ερμηνεύουν αυθεντικά τα υψηλής ποιότητας ξύλινα και πέτρινα φινιρίσματα. Διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα διακοσμητικών στοιχείων από ρεαλιστικά έως καλλιτεχνικά και η επιλογή πλάτους και μήκους καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη δημιουργία εντυπωσιακών σχεδίων.

Φινίρισμα και ανάγλυφη απεικόνιση
Όταν πρόκειται για ένα laminate δάπεδο, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Τα laminate δάπεδα διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα φινιρισμάτων, με διαφορετικά επιφανειακά εφέ από βαθιά ανάγλυφα έως ελαφρύτερα εφέ, και με ποικίλες αντανακλάσεις γυαλάδας από ματ έως μεταξένια και γυαλιστερή. Τα περισσότερα σχέδια από laminate επωφελούνται από την τεχνολογία ανάγλυφης απεικόνισης, όπου κάθε επιφάνεια σανίδων συγχρονίζεται τέλεια με το design για να αγγίξετε αυτό που βλέπετε. 

Αρμοί

Προσφέρουμε 4 τύπους αρμού για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το στυλ που σας ταιριάζει.

Χωρίς αρμό - Ένα απλό φινίρισμα για μια φυσική εμφάνιση.
Αρμός στις 4 πλευρές - Για μια αυθεντική εμφάσιση.
Αρμός στις 2 πλευρές- Για να τονίσετε την αίσθηση του μήκους.
Εφέ πλακιδίου - για να αποτυπώσετε ένα γνήσιο εφέ πλακιδίου.

Μορφές σανίδας

Η επιλογή των μορφών των σανίδων έχει τεράστιο αντίκτυπο στο στυλ του δωματίου. Για απόλυτη ευελιξία στο σχεδιασμό, τα δάπεδα από laminate Tarkett διατίθενται σε 3 διαφορετικές μορφές.

• Κλασικές σανίδες - Η κομψότητα ενός κλασικού ξύλινου δαπέδου. Διατίθεται με τις συλλογές Easy Line 832, Essentials 832, Woodstock 832 και Welcome 833.
• Kingsize - Ιδανικές για τη δημιουργία εντύπωσης ευρύτερου χώρου τόσο από πέτρινες πλάκες όσο και από πλακάκια για μοντέρνα εμφάνιση. Διατίθεται με τη συλλογή μας Lamin'Art 832.
• Μακριές σανίδες - Η καλύτερη επιλογή για χώρους υψηλής αρχιτεκτονικής. Διατίθεται με τη συλλογή Long Boards 1032.
 

Μοιάζει το laminate με το ξύλινο δάπεδο;

Το δάπεδο από laminate είναι ένας τύπος δαπέδου που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τις φυσικές επιλογές δαπέδων όπως από το ξύλο, η πέτρα και τα πλακάκια. Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις και την βελτιωμένη ικανότητα σχεδίασης, τα δάπεδα από laminate μπορούν πλέον να μοιάζουν και να δείχνουν πανομοιότυπα με τα premium προϊόντα που μιμούνται.

Στην Tarkett, όλα τα προϊόντα δαπέδου από laminate έχουν ένα διακοσμητικό στρώμα υψηλής ευκρίνειας που αναδημιουργεί την εμφάνιση και την αίσθηση του ξύλου και της πέτρας τόσο καλά ώστε να πιστεύετε ότι είναι το πραγματικό υλικό. Τα περισσότερα από τα σχέδια μας επωφελούνται επίσης από την τεχνολογία ανάγλυφης απεικόνισης που εφαρμόζει μια συγχρονισμένη επιφανειακή επεξεργασία σε κάθε σανίδα για να αναπαράγει πιο ρεαλιστικά την εμφάνιση και την αίσθηση του αυθεντικού υλικού.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω διαφορετικά χρώματα δαπέδου laminate για διαφορετικά δωμάτια στο σπίτι μου;

Ένα από τα πλεονεκτήματα του laminate δαπέδου είναι η ευελιξία του και η ικανότητα δημιουργίας διαφορετικών εσωτερικών σχεδίων με το ένα προϊόν. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποφασίσετε να εγκαταστήσετε ένα δάπεδο από laminate που αναπαράγει την εμφάνιση των ελαφρών μπεζ κεραμικών πλακιδίων στην κουζίνα σας και ένα laminate δάπεδο που αναπαράγει την εμφάνιση της ζεστής, σκούρας βελανιδιάς στο σαλόνι σας.

Κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας έχει διαφορετικό σκοπό και έχει το δικό του σύνολο απαιτήσεων στυλ σχεδίασης. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή και άνετη αίσθηση στο υπνοδωμάτιο και μια πιο καθαρή και μοντέρνα αίσθηση στην κουζίνα. Ή μπορεί να θέλετε πιο ανοιχτά, φωτεινά χρώματα στην κουζίνα και πιο ζεστά, πιο σκούρα χρώματα στα σαλόνια και τα υπνοδωμάτια. Παίζοντας με τη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων των laminate δαπέδων σας, μπορείτε να δημιουργήσετε εντελώς νέες ατμόσφαιρες σε κάθε έναν από τους προσωπικούς σας χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές στο πως να αναμίξετε τόνους στο decor του σπιτιού σας , επισκεφθείτε το editorial και τις σελίδες μας σχετικά με το design .