Βρείτε το decor που σας ταιριάζει

Βρείτε το decor που σας ταιριάζει

Το σπίτι μας και ο τρόπος που το διακοσμούμε επηρεάζεται από τις τάσεις του design αλλά κυρίως αποτελεί την έκφραση του εαυτού μας, των αρχών μας και της μοναδικότητας μας. Για να σας βοηθήσουμε να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει, ακολουθούν 4 τάσεις για να εμπνευστείτε: Urban Cocoon, Eclectic Home, Green Factory και Colourful Place. Εσείς ποιό θα επιλέξετε; 

Urban cocoon

Αναζητείτε την ηρεμία σε ένα γρήγορο σύγχρονο τρόπο ζωής και επιθυμείτε ένα καλαίσθητο εσωτερικό για να το εκφράζετε. Εάν επιθυμείτε μια αίσθηση ηρεμίας, ισσοροπίας και αρμονία στο σπίτι σας, χρειάζεστε καλά, απλά και στιβαρά στοιχεία που να είναι μοντέρνα, εύκολα ση διαβίωση και γεμάτα γοητεία. Το νέο αστικό, ρετρό αλλά ταυτόχρονοα μοντέρνο, ρομαντικό cocoon έχει λάβει έμπνευση από το Σκανδιναβικό στυλ. Αναζητήστε την καθημερινή έμπνευση στην τέχνη της ευτυχίας των Δανών: Hygge. Η ουδετερότητα είναι πρωταρχικής σημασίας. Καθετί επιλέγεται προσεκτικά.  Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Αναζητείτε την αιθέρια μορφή του κλασσικού: ομορφιά και συναίσθημα. Επιλέγετε ουδέτερους θερμούς τόνους, με εκπλεπτυσμένα παστελ με γκρι αποχρώσεις για τη δημιουργία αντιθέσης.

Ecclectic home, αναμειγνύοντας το στυλ με την κομψότητα

Το εσωτερικό του σπιτιού σας είναι το προσωπικό σας ταξιδιωτικό ημερολόγιο, που σας θυμίζει τα ταξίδια σας στο εσωτερικό. Ως πολίτης του κόσμου, είστε περίεργος και καλλιεργημένος. Αγαπάτε τα ταξίδια και να ανακαλύπτετε διαφορετικές κουλτούρες. Η διακόμηση του σπιτιού σας ικανοποιεί την επιθυμία σας να ανακαλύψετε τον κόσμο. Το eclectic style σχετίζεται με την ανάμειξη διαφορετικών σχεδίων με την αρμονία. Το γούστο σας για μια μείξη πλούσιων και μοναδικών χρωμάτων, υφών και αντικειμένων που αντικατοπρίζουν της αγάπη σας για τη διαφορετικότητα. Είστε ανοιχτός όσον αφορά το πνεύμα σας και αναζητείτε διαρκώς νέες εμπειρίες. Η διακόμηση σας είναι μια μείξη από τα ταξίδια σας σε όλο τον κόσμο. 

 

Green Factory, ένα σπίτι για τις αξίες σας

Αναζητείτε την ιδανική ισσοροπιία μεταξύ της μοντέρνας ζωής και των παραδοσιακών αξιών. Για εσάς μετράει η ευγένεια, η καλοσύνη και η επιείκεια. Η αυθεντικότητα και η μετάδοση είναι οι λέξεις κλειδιά η υποδοχή είναι κατί περισσότερα από μια στάση: είναι το μάντρα σας. Θέλετε να συνδεθείτε εκ νέου με το περιβάλλον, να έρθετε πιο κοντά στη φύση και να συμβάλλετε στην προστασία του πλανήτη με έναν βιώσιμο τρόπο. Το σπίτι σας είναι ο χώρος μέσα στον οποίο βρίσκετε την ισσοροπία. Θέλετε να οικοδομήσετε τον τρόπο ζωής σας έξυπνα και να τον μοιραστείτε με την οικογένεια σας και τους φίλους σας. Οι χρωματικές σας επιλογές κατευθύνονται από τη φύση, δημιουργώντας μια αεάνη παλέτα με φυτά, ορυκτά και γήινες αποχρώσεις.

Colourful Place, το αισιόδοξο περιβάλλον

Ήρθε η στιγμή να τονώσετε την καθημερινότητα σας με παιχνιδιάρικη διακόσμηση. Διακοσμήστε το σπίτι σας με vintage στοιχεία, εμβληματικά κομμάτια design και αποκλειστικά αντικείμενα. Αγαπάτε τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Ετοιμαστείτε να παραβιάσετε τους κανόνες. Ψάχνετε για νέες μορφές ήσυχης επανάστασης σε ένα κόσμο που δεν σας ικανοποιεί. Σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Η τολμηρές επιλογές σας σε χρώματα ζωντανεύουν την κλασική ουδέτερη βάση. Αγαπάτε τις αντιθέσεις και τα χρωματικά μοτόβα. 

Έργο σε συνεργασία με την NellyRodi και με τη συμμετοχή της Clarisse Lebosse και της Valérie Pavard από την Tarkett