Νέες συλλογές ξύλινου δαπέδου

Νέες συλλογές ξύλινου δαπέδου

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ομορφιά ενός ξύλινου δαπέδου. Οι κόκκοι και η υφή του φέρνουν σε οποιαδήποτε χώρο μια φυσική ζεστασιά. Η τεχνογνωσία της Tarkett στην κατασκευή ξύλινων δαπέδων χρονολογείται από τη δεκαετία του 1880. Σήμερα, αυτή η δεξιοτεχνία είναι η κληρονομιά μας που μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε μια φυσικά κομψή σειρά πατωμάτων που είναι ανθεκτικά, ανακυκλώσιμα και μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν. Τα δάπεδα μας συνδυάζουν την αυθεντικότητα της παράδοσης με την αποκλειστικότητα του σχεδιασμού και την εξαιρετική αντοχή. Η συλλογή μας έχει αυτό που αναζητάτε είτε θέλετε την καθαρότητα των μαλακών και φιλόξενων αποχρώσεων, του vintage χαρακτήρα η ένα τολμηρό σχεδιασμό.

 

 

Η ιστορία πίσω από τα ξύλινα δάπεδα μας

Η ιστορία της Tarkett έχει τις ρίζες της στη Σουηδία - μια χώρα πλούσια σε δάση. Από εκεί προκύπτει το πάθος για το ξύλο και οι δεξιότητες της μεταμόρφωσης του για την κάλυψη των βασικών αναγκών του ανθρώπου σε στέγαση, κατασκευή επίπλων και δαπέδου. Από την ομορφιά της φύσης μέχρι τα χέρια ενός ειδικού, η δεξιότητα και η γνώση μεταφέρεται από γενιά σε γενία ανθρώπων της Tarkett έως σήμερα. Παρόλο που η παραγωγή έχει εκμοντερνιστεί, οι βασικές αρχές παραμένουν οι ίδιες. Μάθετε περισσότερα στο Parquet Magazine 2019.

Πως να επιλέξετε ένα ξύλινο δάπεδο;

Τα ξύλινα δάπεδα μας είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά είδη, σχέδια, διαστάσεις και μοτίβα για να ταιριάζουν με κάθε γούστο και τρόπο ζωής.  Επιλέγοντας τη μια ή την άλλη επιλογή θα  δημιουργήσετε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, από ρουστικ στυλ έως μητροπολιτικό και σοφιστικέ. Για παράδειγμα, η φαρδιές σανίδες ξύλινου δαπέδου έχουν γίνει τάση διακρίνονται για το σοφιστικέ στυλ που προσδίδουν.  Διαβάστε το Parquet Magazine 2019 για να μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες επιλογές.

Αειφορία & ποιότητα

Τα ξύλινα δάπεδα μας είναι σχεδιασμένα για να δημιουργούν φιλικούς στους ανθρώπους εσωτερικούς χώρους. Είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις αρχές Cradle-to-CradleTM στην κατηγορία Silver, που σημαίνει ότι αξιολογούνται σε 5 κατηγορίες που σχετίζονται με την ανθρώπινη υγεία και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους. Για παράδειγμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάκτηση ενέργειας ή εναλλακτικά για τη δημιουργία νέων προϊόντων. Επιλέγουμε προσεκτικά την ξυλεία μας από βιώσιμα δάση στη Σουηδία και τη Φιλανδία. Περισσότερο από 60% της ξυλείας μας έχουν πιστοποίηση FSC® ή PEFC™. Διαβάστε περισσότερα για την αειφόρο προσέγγιση μας στο Parquet Magazine 2019.

Τοποθέτηση & συντήρηση

Για να δώσετε την τελική πινελιά στο δάπεδο σας, εξερευνήστε τα διαθέσιμα αξεσουάρ μας όπως σοβατεπί, προφίλ μετάβασης, κολλάρα για σωλήνες και τελειώματα σκαλοπατιού. Για να διατηρήσετε τα δάπεδα σας, προσφέρουμε επιλογές σε kit καθαρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε σε βάθος χρόνου την ομορφιά των δαπέδων σας.

Προτεινόμενες συλλογές

Σχετικό άρθρο
Τοποθέτηση ξύλινου & laminate δαπέδου
Τοποθέτηση ξύλινου & laminate δαπέδου