Στυλ και έμπνευση για το καθιστικό

Στυλ και έμπνευση για το καθιστικό

Στυλ και τάσεις για το καθιστικό

Ως κεντρικό δωμάτιο στο σπίτι για να απολαύσετε τον οικογενειακό σας χρόνο και να διασκεδάσετε με φίλους, το καθιστικό είναι ένας ιδανικός χώρος για να πειραματιστείτε με τις τελευταίες τάσεις χρωμάτων και να επιδείξετε την ικανότητά σας να συνδυάζετε υφές, μοτίβα και έπιπλα για να επιτύχετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και στυλ . Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές μας σχετικά με τις τάσεις του στυλ και της διακόσμησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε μεν σχεδιασμό του καθιστικού σας.

Πώς διαμορφώνετε ένα καθιστικό;
Η διαμόρφωση ενός καθιστικού συνεπάγεται τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα χρώματα των τοίχων, τα έπιπλα, τα καλύμματα δαπέδων και παραθύρων, τα αξεσουάρ και την οργάνωση τους για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Παράγοντες όπως το μέγεθος του χώρου σας και το στυλ διακόσμησης που προτιμάτε θα επηρεάσουν και θα καθοδηγήσουν τις αποφάσεις σας. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το στυλ που πρέπει να ακολουθήσετε, οι σελίδες έμπνευσης μας μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε καλύτερα με τις γενικές προτιμήσεις σας για το στυλ σχεδίασης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την αναζήτηση στυλ σχεδιασμού καθιστικού και να εμπνευστείτε.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές και ιδέες στυλ για να ξεκινήσετε:

Χρώμα βαφής - Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε, επομένως είναι καλή ιδέα πρώτα να επιλέξετε τα έπιπλα και τα αξεσουάρ σας και στη συνέχεια να επιλέξετε ένα χρώμα βαφής για να τα συμπληρώσετε. Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο από το να βρεις έπιπλα και αξεσουάρ για να ταιριάζουν με το συγκεκριμένο χρώμα του τοίχου.

Ρύθμιση επίπλων - Το σημαντικό εδώ είναι να επιλέξετε μια διάταξη που δημιουργεί άνετους χώρους όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να κοινωνικοποιηθείτε, να λάβετε υπόψη τη ροή της κυκλοφορίας και επίσης να λάβετε υπόψη κεντρικά σημεία, όπως το τραπέζι του καθσιτκού και το τζάκι.

Φωτισμός - Οι διαφορετικοί τύποι φωτισμού εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά επίπεδα σε όλο το δωμάτιο. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα φώτα οροφής και τα επιτραπέζια φωτιστικά και τα φωτιστικά δαπέδου. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε μια ποικιλία πηγών φωτισμού για να δημιουργήσετε πρακτικό φωτισμό που επίσης προσθέτει στο design του δωματίου.

Χαλιά περιοχής - Επιλέξτε ένα χαλί που δεν είναι πολύ μικρό για το χώρο, καθώς αυτό μπορεί να κάνει ολόκληρο τοκαθιστικό σας να μην φαίνεται ισορροπημένο. Στην ιδανική περίπτωση, το χαλί πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να καθίσουν όλα τα έπιπλα με περίγραμμα περίπου 25-50 εκατοστά μεταξύ της άκρης του χαλιού και του τοίχου.

Starfloor Click Ultimate 30 36004000
41020007

Οι τάσεις διακόσμησης για το καθιστικό

Μια επιλογή από τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού καθιστικού

Άνετα και φιλόξενα - Η τάση σήμερα είναι να επιλέξετε έπιπλα και διακόσμηση που είναι ελκυστική σε υφή και χρώμα, παρά πολύ επίσημη ή άκαμπτη. Παραδείγματα περιλαμβάνουν βελούδινους καναπέδες και καρέκλες και πλούσιες αποχρώσεις από σμαραγδένιο πράσινο και μπλε. Οι κουβέρτες, τα τραπεζάκια και τα έπιπλα από ξύλο και άλλα φυσικά υλικά είναι επίσης δημοφιλή.

Εσωτερικός μινιμαλισμός - Διατηρώντας τη μινιμαλιστική τάση, η οποία περιλαμβάνει καθαρές γραμμές και λευκά ή ουδέτερα χρώματα, η οικεία μινιμαλιστική τάση σας ενθαρρύνει να προσθέσετε μερικές επιπλέον και πολύχρωμες πινελιές για να δημιουργήσετε έναν πιο προσωπικό και φιλόξενο χώρο.

Εκλεκτική παρά συνδυαστική - Αυτή η τάση απομακρύνεται από ένα απόλυτα ταιριαστό σύνολο επίπλων και αξεσουάρ προς μια πιο εκλεκτική και αναντίστοιχη εμφάνιση. Αυτό το στυλ επιτυγχάνει ένα συνεκτικό αλλά μη συμμορφωμένο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μια συμπληρωματική χρωματική παλέτα και, στη συνέχεια, αναμειγνύοντας και ταιριάζοντας διακοσμητικά κομμάτια όπως θέλετε. Το αποτέλεσμα είναι μια χαλαρή και άνετη, ζωντανή ατμόσφαιρα.

41008002
Starfloor Click Ultimate 30 36004003