ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

Σας ενδιαφέρει ο πλανήτης και θέλετε να κάνετε το ελάχιστο για την προστασία των φυσικών πόρων. Θέλετε πιο υγιεινά προϊόντα και απόλυτη διαφάνεια για τα υλικά που χρησιμοποιούμε και τον αντίκτυπό τους. Στην Tarkett, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε δάπεδα που είναι καλά για εσάς και τον πλανήτη. Στόχος μας είναι να επηρεάσουμε θετικά τη ζωή σας, δίνοντάς σας τη διαβεβαίωση ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για την οικογένειά σας και το περιβάλλον, όταν επιλέγετε το δάπεδο Tarkett. Αυτό ακριβώς ονομάζουμε Tarkett Human-Conscious Design ™.

Ιστορίες βιωσιμότητας
Σας ενδιαφέρει ο πλανήτης, ανησυχείτε για την κλιματική αλλαγή και τις προκλήσεις αειφορίας που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Στην Tarkett, δεσμευόμαστε για μια βιώσιμη, κυκλική οικονομία που δημιουργεί αξία για όλους, κλείνοντας τον κύκλο στα απόβλητα, διατηρώντας τους φυσικούς πόρους και μειώνοντας τον αντίκτυπό μας στην αλλαγή του κλίματος.
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η καινοτομία στην Tarkett
Ενημερωθείτε πως η καινοτομία εμπνέει την προσέγγιση μας κατά το σχεδιασμό και τη δημιουργία λύσεων δαπέδου.
-
OAK BLONDE (Herringbone)
Wood

Segno - OAK BLONDE (Herringbone)

The Segno collection comprises of two modular boards (left and right), available in several different colour nuances, soft brushing and treated with Proteco Hardwax Oil. Combining the boards in different ways you will be able to create both traditional herringbone pattern and new, exciting patterned floors. 

Download the Recipe Book to explore the many creative possibilities!

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Surface per pallet: 69,12 m²
Net weight: 7,16 kg
Character: Lively
Latin Name: Quercus Robur & Quercus Petraea
Declaration of Performance #: 0020-0144
Plank (2 κωδ.)
Βρείτε το Segno που ταιριάζει με τις ανάγκες σας
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Ξεκινήστε το δημιουργικό σας ταξίδι

Η συλλογή Segno σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο χάρη στην αρθρωτή τεχνολογία που επιτρέπει απεριόριστους συνδυασμούς. Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο συνδυάζοντας τις 5 διαθέσιμες αποχρώσεις και χρησιμοποιώντας διαφορετικούς συνδυασμούς αριστερών και δεξιών σανίδων. Κάνετε λήψη του βιβλίου συνταγών μας για να δείτε ενδεικτικά παραδείγματα μοτίβων και να ξεκινήσετε το δημιουργικό σας ταξίδι!

Τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές
Περισσότερες πληροφορίες για το Segno