ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

Σας ενδιαφέρει ο πλανήτης και θέλετε να κάνετε το ελάχιστο για την προστασία των φυσικών πόρων. Θέλετε πιο υγιεινά προϊόντα και απόλυτη διαφάνεια για τα υλικά που χρησιμοποιούμε και τον αντίκτυπό τους. Στην Tarkett, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε δάπεδα που είναι καλά για εσάς και τον πλανήτη. Στόχος μας είναι να επηρεάσουμε θετικά τη ζωή σας, δίνοντάς σας τη διαβεβαίωση ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για την οικογένειά σας και το περιβάλλον, όταν επιλέγετε το δάπεδο Tarkett. Αυτό ακριβώς ονομάζουμε Tarkett Human-Conscious Design ™.

Ιστορίες βιωσιμότητας
Σας ενδιαφέρει ο πλανήτης, ανησυχείτε για την κλιματική αλλαγή και τις προκλήσεις αειφορίας που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Στην Tarkett, δεσμευόμαστε για μια βιώσιμη, κυκλική οικονομία που δημιουργεί αξία για όλους, κλείνοντας τον κύκλο στα απόβλητα, διατηρώντας τους φυσικούς πόρους και μειώνοντας τον αντίκτυπό μας στην αλλαγή του κλίματος.
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η καινοτομία στην Tarkett
Ενημερωθείτε πως η καινοτομία εμπνέει την προσέγγιση μας κατά το σχεδιασμό και τη δημιουργία λύσεων δαπέδου.
-
Vintage Oak MIDDLE GREY
Vinyl Rolls

ICONIK 220Tex - Vintage Oak MIDDLE GREY

The ICONIK 220Tex home vinyl rolls collection is an affordable flooring solution for an easy renovation. Its textile-backing gives vinyl flooring a soft, smooth cushioned feel under-foot, and it dampens sounds too, making your home that little bit quieter. The extra textile layer offers another benefit: because of the extra absorption, it covers irregularities in the surface beneath it, so you won’t need to prepare the subfloor before laying textile backed vinyl. With our Extreme Protection surface treatment your floor is also easy to keep clean and beautiful.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Product type: Expanded (cushioned) poly(vinyl chloride) floor covering
Domestic classification: 23 Heavy
Commercial classification: 31 Moderate
Binder content: Type I
Total thickness: 2,20 mm
Roll (3 κωδ.)

Αποτύπωμα άνθρακα (Cradle to gate)

 5.50 kg CO2/m2

ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΟΥ
Βρείτε το ICONIK 220Tex που ταιριάζει με τις ανάγκες σας
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Θέλετε να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα του έργου σας; Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή μας για να το αξιολογήσετε και να μάθετε πώς μπορείτε να το μειώσετε μέσω της ανακύκλωσης.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ
Υπολογιστής αποτυπώματος άνθρακα δαπέδων Tarkett

Ανακαλύψτε την πλήρη σειρά δαπέδων βινυλίου ICONIK

Τα δάπεδα βινυλίου ICONIK διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια και ταιριάζουν καλά σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας. Τα δάπεδα ICONIK διαθέτουν μια σειρά από διαφορετικά χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και να κάνουν επιτυχημένο το έργο ανακαίνισης του σπιτιού σας.

Τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές
Περισσότερες πληροφορίες για το ICONIK 220Tex